1 Ağu 2024 #41 NFK19 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 2,318 1,606 113 efsane3453' Alıntı: Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok Genişletmek için tıkla ... İş iştir para da paradır her zaman az yada çok hiç olmamasından her zaman daha iyidir
efsane3453' Alıntı: Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok Genişletmek için tıkla ... İş iştir para da paradır her zaman az yada çok hiç olmamasından her zaman daha iyidir
1 Ağu 2024 #42 B BLUE77 Tanınmış üye Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye 1,209 719 113 efsane3453' Alıntı: Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok Genişletmek için tıkla ... asiruh06' Alıntı: Onun ayıbı ozaman bu...ekmek kapısıyla alay edilirmi..geyik için actiysa ayıp etmiş... Genişletmek için tıkla ... Sen ne anlatiyorsun her gunde bir tane ahlak bekcisi cikiyor
efsane3453' Alıntı: Beyler benzin istasyonuna işe baslıcam pompa işi zormu ciddi soruyorum asgari verıyorlar az ama yapcak bısey yok Genişletmek için tıkla ... asiruh06' Alıntı: Onun ayıbı ozaman bu...ekmek kapısıyla alay edilirmi..geyik için actiysa ayıp etmiş... Genişletmek için tıkla ... Sen ne anlatiyorsun her gunde bir tane ahlak bekcisi cikiyor
1 Ağu 2024 #43 Novasky ... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ... Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Biletci Üye TC Onaylı 48,743 53,285 113 BLUE77' Alıntı: Sen ne anlatiyorsun her gunde bir tane ahlak bekcisi cikiyor Genişletmek için tıkla ... Sen ilk önce TC onayı yap dostum
BLUE77' Alıntı: Sen ne anlatiyorsun her gunde bir tane ahlak bekcisi cikiyor Genişletmek için tıkla ... Sen ilk önce TC onayı yap dostum
1 Ağu 2024 #44 Cihanqir 𝟬 𝟬 𝟭 𝗞𝗲𝗻𝗱𝗶𝘀𝗶𝘆𝗶𝗺 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye Yeni Üye TC Onaylı 4,881 2,978 113
1 Ağu 2024 #45 The Magician 1 Ekim'e kadar yokum. Öpüldünüz. Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 8,531 9,261 113 Konuyu açan arkadaş troll. Gene bulmuş kendine bir konu, ben de günlerdir nerede diyordum. Bir de ciddiye alanlar var.
Konuyu açan arkadaş troll. Gene bulmuş kendine bir konu, ben de günlerdir nerede diyordum. Bir de ciddiye alanlar var.
1 Ağu 2024 #46 Mayko78 Duran emmi geldi diyi verin kızım...😎😎 Aktif Üye Ayrıcalıklı Üye TC Onaylı 21,500 14,846 113 Novasky' Alıntı: Ty dost seni sormalı gayet mutluyuz huzurluyuz Karabağ Türkiye aldi Genişletmek için tıkla ... Nova cansin 😂😂😂
Novasky' Alıntı: Ty dost seni sormalı gayet mutluyuz huzurluyuz Karabağ Türkiye aldi Genişletmek için tıkla ... Nova cansin 😂😂😂