Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

⚽️Futbol Polonya Maçı Hk.

Passion90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
16,364
11,467
113
Polonya leş top oynuyor Meksikaya yazık oldu

Kaneko55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,847
4,977
113
Ulan Fransa 5 atmazsan polanyaya sende alama kupayı

BJKrussz

Tek 🔫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,750
4,681
113
Sudiler kazansa 70bin tl aliyordum

Ipswich

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
13,375
5,980
113
polonya kadar şerefsiz takım yoktur böyle lanet rezil bir top oynama anlayışı görülmemiştir maf etti kuponu rezil herifler topa basmak yok ya takım geride halen arjantini izliyor nasıl oynuyor takım diye izlediler başka birşey yapmadılar meksikaya yazık oldu bu polonya eziği turu hak etmedi lanet olsun.

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Dostum yanı bu macları izlemedin Galiba birde yani bukadar niye takıldın onu anlamadım bi sıkıntın mı var
Yooo Sadece aklıma kuzenim geldi reis :D Oda her yattığı maça şike diye söverdi şalkdsaldkasd Bu arada maçların 2sinide aynı anda izliyordum birini televizyondan diğerini laptopdan - Meksika tek kale oynadı ve kontradan golü yedi 2 golü iptal edildi adamlar Dünya kupasına gidebilmek için nelerini veriyor bizim Türkler gibi sığır sığır para için oynamıyorlar :) Çık dışarı çoğu insana sor kendi takımını destekler Türkiyeden banane der. buda sadece bizim insanımıza özgü :D

Novasky

... ɨ̇ֆӄօʀքɨȶ ...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Biletci Üye
TC Onaylı
48,743
53,285
113
Yooo Sadece aklıma kuzenim geldi reis :D Oda her yattığı maça şike diye söverdi şalkdsaldkasd Bu arada maçların 2sinide aynı anda izliyordum birini televizyondan diğerini laptopdan - Meksika tek kale oynadı ve kontradan golü yedi 2 golü iptal edildi adamlar Dünya kupasına gidebilmek için nelerini veriyor bizim Türkler gibi sığır sığır para için oynamıyorlar :) Çık dışarı çoğu insana sor kendi takımını destekler Türkiyeden banane der. buda sadece bizim insanımıza özgü :D
Bizim kinleri hiç soyle para goz komekler onlara Verecegin parayı sma hasta cocukları tedavisi için kullansalar bir Allahın kuluda laf etmez bu ac kopekler alacagına cocuklar kurtulur en azından

cessquin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,614
1,725
113
Bizim kinleri hiç soyle para goz komekler onlara Verecegin parayı sma hasta cocukları tedavisi için kullansalar bir Allahın kuluda laf etmez bu ac kopekler alacagına cocuklar kurtulur en azından
Bence kimse hayır demez en azından birilerine faydası olur.