Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Polobet 1000 TL Deneme Bonusu

lampart_21

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,217
718
113

hümor01

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
793
423
63
Çekim yapınca aynı ip deyip iptal ediyor beyler bu sitenin konusu uzun zamandır var çekenler hep ip bahanesi ile iptal edildi çekimleri boşuna zaman kaybetmeyin 10k yapıpda iptal edilmesi adama çok koyuyor kendimden biliyorum

metertutak

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,044
367
83
Bakın bu siteye yayjrm yapan maldır net diyorum .ip diyor ve canlı mal yani sinirlerim bozuldu

mesutiltas

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
76
14
8
Arkadaslar deneme bonuusu aldim bende 1000 lira 10000 oldu 2500 talep verdim geldi paylasan arakdasa cok tsk ederim Screenshot_20251117-040518.jpg

xfullx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
110
43
Kac yıl önce yatırmınoz var yanlıslıkla eklendi demıstı ama deneme deol spin vermişlerdi arayıp cekım yapınca siidilerdi

mopoje

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
388
199
43

xfullx

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
631
110
43
2020 de üye olup 27 mesaj atmayı nasıl başardın.. İçerde filanmiydin;)
. arkadaşlar polobet bakiye siler çekim yaptırmaz..İnanmayın bunlara..Kaç kişi çevirdi çekim verdi bakiye sildi
Beni müsteri temsilcisi aradı spin ekledı 1000 yap500cek dedı sonra burun bakiyemi sildi bunlr cok adi

mesutiltas

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
76
14
8
2020 de üye olup 27 mesaj atmayı nasıl başardın.. İçerde filanmiydin;)
. arkadaşlar polobet bakiye siler çekim yaptırmaz..İnanmayın bunlara..Kaç kişi çevirdi çekim verdi bakiye sildi
Hocam şimdi ben bakiye 7 lira oldu canlıya bağlandım dedim ki bakiye silecekseniz boşuna oynamayalım falan filan Bir şeyler söyledim sonra canlı dedi ki bakiyeniz 10.000 olunca ilgili birim kontrolleri yapacak tamam dedim gece Kolombiya'dan Bir Maç vardı bastım ona geldi kasa 10.000 olunca çekim verdim Benim de umudum yoktu açıkçası Sonra baktım çekim beklemede 5 dakika geçmedi hesaba yattı