Normalde ediyorlar ben öyle yapıyorum pokustanBunu nasıl nakite çeviririm ya birisi yardımcı olabilir mi ekspres hesap ile para aldım ama razer siteleri kartı kabul etmiyor
Hepsiburadadan razer gold al larabey satici bazen hata verip iade oluyor dene bir kac kez sonra dnzgame uzerinden sat bankana cekBunu nasıl nakite çeviririm ya birisi yardımcı olabilir mi ekspres hesap ile para aldım ama razer siteleri kartı kabul etmiyor
TT playstore sitesinden razer alsın satsın daha uyguna gelmez miHepsiburadadan razer gold al larabey satici bazen hata verip iade oluyor dene bir kac kez sonra dnzgame uzerinden sat bankana cek
Evet oda var bende olmuyor mail hatasi veriyor surekliTT playstore sitesinden razer alsın satsın daha uyguna gelmez mi
Bende kart var temassız 4k limit veriyor 3750 e .bakkalci işimi görüyorBunu nasıl nakite çeviririm ya birisi yardımcı olabilir mi ekspres hesap ile para aldım ama razer siteleri kartı kabul etmiyor
Bazen 10 dk bazen 1 saat değişiyorhepsiburadadan alınan razer in bilgileri ne kadar sürede geliyor maile bilginiz var mı