- 9,627
- 6,554
- 113
Çekilmiyor hocam sitelerde artık kabul etmiyor ancak Raze gold alıp satarsın nakite dönüştürürsünFaturadan 250 yükledim pokusa bende çekilecek sanıyorum meğer sadece post ile oluyormuş 😅😀😅😀😅 allahtan 1k falan yüklememisim şimdi nolacak bu para bilgisi olan varmı çöpe attık 250 yi kart falanda yok kullanamıyorum bilgisi olan varmı
Ekli dosyayı görüntüle 782154
Kredi Kartı kabul etmiyorlar razer goldÇekilmiyor hocam sitelerde artık kabul etmiyor ancak Raze gold alıp satarsın nakite dönüştürürsün
Razer Gold satışı yapan bir siteden Razer Gold TL alıp , başka bir oyun sitesinde satabilirsin , ama satarken bir miktar zararın olacaktırFaturadan 250 yükledim pokusa bende çekilecek sanıyorum meğer sadece post ile oluyormuş 😅😀😅😀😅 allahtan 1k falan yüklememisim şimdi nolacak bu para bilgisi olan varmı çöpe attık 250 yi kart falanda yok kullanamıyorum bilgisi olan varmı
Razer kredi kartı izin vermiyorlar knkRazer Gold satışı yapan bir siteden Razer Gold TL alıp , başka bir oyun sitesinde satabilirsin , ama satarken bir miktar zararın olacaktır
20 30 lira zararı olur bozumculardan iyi 😂Razer Gold satışı yapan bir siteden Razer Gold TL alıp , başka bir oyun sitesinde satabilirsin , ama satarken bir miktar zararın olacaktır
İstemiyorsan kullanmak ara pokus iade ediyorlar faturanaRazer kredi kartı izin vermiyorlar knk
Oluyor Knka kaç kere yaptımKredi Kartı kabul etmiyorlar razer gold
Buradan Razer Gold TL sepete attıktan sonra , Kredi kartıyla cüzdana yükleme yaparsın , kabul ediyorlar , ben kaç kez yaptım , aldığın Razer gold'u satarken başka bir site seçmek zorundasın , tercih sana kalmışRazer kredi kartı izin vermiyorlar knk
Cüzdanına Kredi kartından yüklersin , sonra alırsın epin kodunu , başka bir sitede satarsın
Bynogame satıyoduk duraklatmıslar. Hangı sıteye satabılırım razeri
Adamdan cok sen karda oluon awKnka anında nakite çeviririm ama yarı yarıya bölüşürüz okeymi 😅
Sanal kart oluşturup hepsi burada dan razer gold al sonra bozdurFaturadan 250 yükledim pokusa bende çekilecek sanıyorum meğer sadece post ile oluyormuş 😅😀😅😀😅 allahtan 1k falan yüklememisim şimdi nolacak bu para bilgisi olan varmı çöpe attık 250 yi kart falanda yok kullanamıyorum bilgisi olan varmı