- 877
- 283
- 63
Bu cyber kazanır net diyorum
Düşündürücü50 Tl icin 1 maci sabaha kadar takip eden insanlar ne yasiyor anlamiyorum![]()
sabah ekmek alcaz50 Tl icin 1 maci sabaha kadar takip eden insanlar ne yasiyor anlamiyorum![]()
8 Ayri kupona 1 tl den hepsini eve bastim. yüklenme eve oldu sanıp depi csturcalar inanmayan sadece 5 dakika takip edebilir Cyberde oynanan kupon sayisi onemli miktar değildir!Sonrakıler ms olmasın kabul bea
Kola alacam param yok maalesef mecbur bekliyoruz50 Tl icin 1 maci sabaha kadar takip eden insanlar ne yasiyor anlamiyorum![]()
Bakalım donus olacakmı o zmn8 Ayri kupona 1 tl den hepsini eve bastim. yüklenme eve oldu sanıp depi csturcalar inanmayan sadece 5 dakika takip edebilir Cyberde oynanan kupon sayisi onemli miktar değildir!
İlk yari bitince bakarsin kardesimBakalım donus olacakmı o zmn
Sen bu işi çozmussun helal puhhaaİlk yari bitince bakarsin kardesim
Reis sen 50 tl icin maci takip etmeye devam et bitince kafana dank eder belkiSen bu işi çozmussun helal puhhaa
50 tl diyip gecme küçük para değil ama puhhhaa sende gel takip et kaçırma bu fırsatı tam şebek ya vallahi billahiReis sen 50 tl icin maci takip etmeye devam et bitince kafana dank eder belki
Fark giderek açılıyor dost galiba lakers alamicak sen bana 500 e rol açtır ben 10k yapıp çekerim basket yoksa cyber e girme hepsi ayarlı
Dost gelmesede kayıp alacağım o da gelmezse uykuya geçecegim yarın yükleme yapacagım artıdan fazla kalan para bu oynayışımdan bellidir6053 ıy bıttı
6053 ıy bıttı
Bu gelirse devam edecen mi yoksa parayi çekecen miDost gelmesede kayıp alacağım o da gelmezse uykuya geçecegim yarın yükleme yapacagım artıdan fazla kalan para bu oynayışımdan bellidirama bu cyberdan umıdım var
Cyber gelırse ms alma bnde gelıcek dıye dusunuyorum anlasakDost gelmesede kayıp alacağım o da gelmezse uykuya geçecegim yarın yükleme yapacagım artıdan fazla kalan para bu oynayışımdan bellidirama bu cyberdan umıdım var