Umarım arkdsa vurur Samimi söylüyorum oradaki para daha cok burdaki bsey değil Dallas yensin rol sahibi kazansınGüzel gidiyor dostum bakalım şans kimden yana olacak 🙏🏻🙏🏻☘
Umarım arkdsa vurur Samimi söylüyorum oradaki para daha cok burdaki bsey değil Dallas yensin rol sahibi kazansınGüzel gidiyor dostum bakalım şans kimden yana olacak 🙏🏻🙏🏻☘
Hee tamam 500 olduğunda aç da takip etsinler. Birazda senin roll takip edilsin birazda senin dm yansın100 lira için adamları ağaç mi edim
Tamam 👍Hee tamam 500 olduğunda aç da takip etsinler. Birazda senin roll takip edilsin birazda senin dm yansın
Düşüncene sağlık dostum ben senin ne bastığını görmedim, doğrudur 🙏🏻☘Umarım arkdsa vurur Samimi söylüyorum oradaki para daha cok burdaki bsey değil Dallas yensin rol sahibi kazansın
Enflasyon forumu da vurmuş borç isteyen bile artık 2k borç istiyor 200-300 değilHee tamam 500 olduğunda aç da takip etsinler. Birazda senin roll takip edilsin birazda senin dm yansın
Yok bu dostumuz 1 kişiden 2k isteyeceğine 50 kişiden 100 lira istiyor çıkarıyor 2kyıEnflasyon forumu da vurmuş borç isteyen bile artık 2k borç istiyor 200-300 değil
Bu illeti oynayan birine borç atılmaz kendimden biliyorumEnflasyon forumu da vurmuş borç isteyen bile artık 2k borç istiyor 200-300 değil
300 odul verene cımrı dıyolar tahirrEnflasyon forumu da vurmuş borç isteyen bile artık 2k borç istiyor 200-300 değil
Hibe edebilirsin bana o zaman borcsa olmaz hshxhdBu illeti oynayan birine borç atılmaz kendimden biliyorum
Berduş dostumuz napsin haftada bir maddi talepden ban yiyoYok bu dostumuz 1 kişiden 2k isteyeceğine 50 kişiden 100 lira istiyor çıkarıyor 2kyı
Bıde krıterlerı olan var tahırr 105k olmadan borc vermıyo pujajsjaHibe edebilirsin bana o zaman borcsa olmaz hshxhd
Rol acicam 5 adımlık tutunca kilit diyip gidicem zevkli olsa gerek300 odul verene cımrı dıyolar tahirr
170k lara çıktık 10 dakika da 50 gidince 120 yi ayırdım allahtan yoksa papaza baglicaktimBıde krıterlerı olan var tahırr 105k olmadan borc vermıyo pujajsja
Ee antepliler paradan dolayı ban yiyor zaten yaBerduş dostumuz napsin haftada bir maddi talepden ban yiyo
Yanlış yere yatırdın parayı 🥸170k lara çıktık 10 dakika da 50 gidince 120 yi ayırdım allahtan yoksa papaza baglicaktim
En zevklısı arkada slotta yemek mıllet bekleyecrk ufff cok tatlıRol acicam 5 adımlık tutunca kilit diyip gidicem zevkli olsa gerek
Havale yapmıyorum cart curt diyince bastık Baltık ligineYanlış yere yatırdın parayı 🥸