- 4,608
- 1,637
- 113

O site dolandiricidirÖdemedi kahpeler bahane buluyorlar
bu sitede sürekli mi oynuyodunÖdemedi kahpeler bahane buluyorlar
Baştan bir sorsana dostum bir ton sağlam site varÖdemedi kahpeler bahane buluyorlar
OclariÖdemedi kahpeler bahane buluyorlar
H.geldin dostBaştan bir sorsana dostum bir ton sağlam site var
Hb abimH.geldin dost
Ne oldu parayı ödemeyincemi gelip yazmak aklina geldi😀parasının amk gelip bişey yazıp gitseydin en azından destek için teskekurler deseydin dimi.ama para kalınca nasilda tıpış tıpış gelmiş.neyseeee😀Ödemedi kahpeler bahane buluyorlar
Ne boş boş konuşuyorsun yaNe oldu parayı ödemeyincemi gelip yazmak aklina geldi😀parasının amk gelip bişey yazıp gitseydin en azından destek için teskekurler deseydin dimi.ama para kalınca nasilda tıpış tıpış gelmiş.neyseeee😀
Ne oldu yalanmi.okadar insan tebrik etti bi teşekkürü bile çok gördün insanlara.kupon gelince uzadin.kimseye para vermek zorunda deil kimse konu parada deil.okadar insandan destek istedin destek verdi herkes bi teşekkürü çok gördün.kupon gelmeden önce sürekli yazıyodun yok kalbim gitti yok şöyle oldu böyle oldu kupkn gelince hemen uzadin.sonra site paraya çökünce tıpıs tıpıs burdakilerden destek almaya geldin yine dimi.hadi şimdi çek paranı ceekebilirsen o siteden uğraş 😂Ne boş boş konuşuyorsun ya
Yav türü git boş insanNe oldu yalanmi.okadar insan tebrik etti bi teşekkürü bile çok gördün insanlara.kupon gelince uzadin.kimseye para vermek zorunda deil kimse konu parada deil.okadar insandan destek istedin destek verdi herkes bi teşekkürü çok gördün.kupon gelmeden önce sürekli yazıyodun yok kalbim gitti yok şöyle oldu böyle oldu kupkn gelince hemen uzadin.sonra site paraya çökünce tıpıs tıpıs burdakilerden destek almaya geldin yine dimi.hadi şimdi çek paranı ceekebilirsen o siteden uğraş 😂
Hahaaha dolu insana bak😀senin gibileri çok gördük.paraya çökünce site Mart kedisi gibi olursun geri gelirsin işte böyle.susuyorum şimdi bişey yazarsan çok kötü bozarım seniYav türü git boş insan