- 12,947
- 8,239
- 113
Konu açıyorsun istediğim gbi seviyelice yorum yaptım bana bir daha seviyeli konuş PASA Benim gbi kaç tane kardeşin var ??Kardeş bilmediğiniz konu hakkında niye yorum yapıyorsunuz çeksek zaten dağıtım yapacaktik
Konu açıyorsun istediğim gbi seviyelice yorum yaptım bana bir daha seviyeli konuş PASA Benim gbi kaç tane kardeşin var ??Kardeş bilmediğiniz konu hakkında niye yorum yapıyorsunuz çeksek zaten dağıtım yapacaktik
Dehhh ulannn dehhhhhYani 🤣
Yaaa boşver bee sendeKonu açıyorsun istediğim gbi seviyelice yorum yaptım bana bir daha seviyeli konuş PASA Benim gbi kaç tane kardeşin var ??
bana gönderir, kefil olurum kendisine o zaman sıkıntı yokDagitum yapmiyor ya kayboluyor ya site odemiyor para bitince rollere katilir ama
Ya 18 20 yaşındaki embesillerin egosundan bıktım valla bak benm evladimda böyle olmaz amin inşallah 🙏Parası varya öğle yemeğinde yürek yemiş
Sans verdik belki ikimize 500 500 gonderir bakalim ya da dm den gerekli kisilere ulasildi konu kilit de diyebilir ugfbana gönderir, kefil olurum kendisine o zaman sıkıntı yok![]()
Bol sansHerkese bol sans
Hahhahaha böyle olursa yapacağın şeyi söylüyorum cebine eroin koyup polise şikayet ediyorsunYa 18 20 yaşındaki embesillerin egosundan bıktım valla bak benm evladimda böyle olmaz amin inşallah 🙏
Allah korusun çok efendi bı evlat yetiştiriyorum hamd olsun 15 girecek his isteği bitmiyor ama 😂Hahhahaha böyle olursa yapacağın şeyi söylüyorum cebine eroin koyup polise şikayet ediyorsun
neyse şansımızı deneyip totemleyek, ben inandım arkadaşaSans verdik belki ikimize 500 500 gonderir bakalim ya da dm den gerekli kisilere ulasildi konu kilit de diyebilir ugf
Allah bağışlasın cano benimde 14 yaşında sıpa hepsimi aynıAllah korusun çok efendi bı evlat yetiştiriyorum hamd olsun 15 girecek his isteği bitmiyor ama 😂
Amin cümlesini inşallahAllah bağışlasın cano benimde 14 yaşında sıpa hepsimi aynı![]()