Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Kaybetti Poftikk - Bol Şanslar Dostlar

Kupon Miktarı
6685
Kupon Oranı
6.92

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,089
113

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,481
12,416
113
Benim rolümde de aynı muhabbet oldu arkadaşa bir miktar para gönderdim isyan etti herkes ama gerek yok bunlara arkadaşlar boşverin o kişinin sorunu bizim değil

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,089
113
Benim rolümde de aynı muhabbet oldu arkadaşa bir miktar para gönderdim isyan etti herkes ama gerek yok bunlara arkadaşlar boşverin o kişinin sorunu bizim değil
niye bizim olmuyor dost benım param gelmıyor sonucda

fearjr1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
20,481
12,416
113
niye bizim olmuyor dost benım param gelmıyor sonucda
Dostum gerek yok diyorum atmak zorunda değil o ayrı mesele yaptığı şey dediğiniz gibiyse çok ayıp yaptırımı var ise adminler ilgilenir ben rollümde mağdur kalan var diye yeni roll açıyorum kaybetsem bile kendimden yolluyorum kaç kişi şahit oldu yapacak bir şey yok 3200 lira kazanıp 2100 ünü dağıttım 5800 kazanıp 4500 dağıttım

KANSIZ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
5,527
3,089
113
Dostum gerek yok diyorum atmak zorunda değil o ayrı mesele yaptığı şey dediğiniz gibiyse çok ayıp yaptırımı var ise adminler ilgilenir ben rollümde mağdur kalan var diye yeni roll açıyorum kaybetsem bile kendimden yolluyorum kaç kişi şahit oldu yapacak bir şey yok 3200 lira kazanıp 2100 ünü dağıttım 5800 kazanıp 4500 dağıttım
sen konuyu anlamadın kı başkası bu arkadaşa para atıyor roll yap dıyor kazanırsan dağıt dıyor kazanıyor dagıtmıyor sen zorunda değil diyorsun