Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Pocus Yatırımı Hakkında

Ehlen08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
162
43
Beyler yatırılan betco sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim teşekkürler

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Beyler yatırılan betco sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim teşekkürler
Dengebet kabul ediyor ama bakiyeyi gerçek para olarak almak istiyorsan

Hesabından sanal kart oluştur o kart ile OlduBil hesabına yükle o parayı sonra OlduBil sanal kart oluştur ordan da iyzico ya at ordan direkt ibana anında çekebilirsin sorunsuz gerçek nakit para oluyor

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Pocus digital bakiyeyi nakite döndürmek için

1. Pocus sanal kart oluşturup OlduBil hesabına yükleme yapıyorsun

2.OlduBil sanal kart oluşturup iyzico hesabına yükleme yapıyorsun

3.direkt iban a çekebilirsin

Ehlen08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
162
43
Pocus digital bakiyeyi nakite döndürmek için

1. Pocus sanal kart oluşturup OlduBil hesabına yükleme yapıyorsun

2.OlduBil sanal kart oluşturup iyzico hesabına yükleme yapıyorsun

3.direkt iban a çekebilirsin
İyzico hemen gönderiyor mu ibana fazla vaktimde yok yaa ama

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
İyzico hemen gönderiyor mu ibana fazla vaktimde yok yaa ama
İlk çekimde haftasonuydu pazartesini bekletti ama sonra ki çekimlerde farketmeksizin anında çektim haaa baktın olmuyor iyzico da ki para nakit hiç çekme direkt oradan sanal kart la istediğin siteye at

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Ama pocus tan dıgıtal bakiye tek oldubıl de dönüşüyor çünkü oda param uygulaması direkt dönüştürebilirsiniz sonra istediğiniz uygulamaya atmayı veya çekmeyi denersiniz nakit olmuş oluyor bir kere transfer edince zaten

Ehlen08

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
549
162
43
Ama pocus tan dıgıtal bakiye tek oldubıl de dönüşüyor çünkü oda param uygulaması direkt dönüştürebilirsiniz sonra istediğiniz uygulamaya atmayı veya çekmeyi denersiniz nakit olmuş oluyor bir kere transfer edince zaten
Anladm tamam dr teşekkür ederim cok saol ama fakat yüklemeyi daha şimdi yapmıştım daha geçmedi pocusa müşteri hizmetlerini aradım 15dk ile 1 saat arasında geçebiliyor bazen dedi çalışma lar olduğu için şansıma bak ya acelem var dı bide ))

Flex

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,586
9,905
113
Anladm tamam dr teşekkür ederim cok saol ama fakat yüklemeyi daha şimdi yapmıştım daha geçmedi pocusa müşteri hizmetlerini aradım 15dk ile 1 saat arasında geçebiliyor bazen dedi çalışma lar olduğu için şansıma bak ya acelem var dı bide ))
Bekle geçer şimdi