- 549
- 162
- 43
Beyler yatırılan betco sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim teşekkürler
Sanal bakiye yi mi çevirmek istiyorsunBeyler yatırılan betco sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim teşekkürler
Denge piabellaBeyler yatırılan betco sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim teşekkürler
Dengebet kabul ediyor ama bakiyeyi gerçek para olarak almak istiyorsanBeyler yatırılan betco sitesi varmı bilen yazarsa sevinirim teşekkürler
Siteye atıcam nakite dönmüyor zatenSanal bakiye yi mi çevirmek istiyorsun
Nakite dönüyor dedıgım sekılde yapSiteye atıcam nakite dönmüyor zaten
Piabella öğün hesabımı kapattı durduk yere dengede no bonus felan limitde koymustu die hatırlıyorum olmadı bakıym bir oraya saolasn eywDenge piabella
İyzico hemen gönderiyor mu ibana fazla vaktimde yok yaa amaPocus digital bakiyeyi nakite döndürmek için
1. Pocus sanal kart oluşturup OlduBil hesabına yükleme yapıyorsun
2.OlduBil sanal kart oluşturup iyzico hesabına yükleme yapıyorsun
3.direkt iban a çekebilirsin
İlk çekimde haftasonuydu pazartesini bekletti ama sonra ki çekimlerde farketmeksizin anında çektim haaa baktın olmuyor iyzico da ki para nakit hiç çekme direkt oradan sanal kart la istediğin siteye atİyzico hemen gönderiyor mu ibana fazla vaktimde yok yaa ama
Anladm tamam dr teşekkür ederim cok saol ama fakat yüklemeyi daha şimdi yapmıştım daha geçmedi pocusa müşteri hizmetlerini aradım 15dk ile 1 saat arasında geçebiliyor bazen dedi çalışma lar olduğu için şansıma bak ya acelem var dı bide ))Ama pocus tan dıgıtal bakiye tek oldubıl de dönüşüyor çünkü oda param uygulaması direkt dönüştürebilirsiniz sonra istediğiniz uygulamaya atmayı veya çekmeyi denersiniz nakit olmuş oluyor bir kere transfer edince zaten
Bekle geçer şimdiAnladm tamam dr teşekkür ederim cok saol ama fakat yüklemeyi daha şimdi yapmıştım daha geçmedi pocusa müşteri hizmetlerini aradım 15dk ile 1 saat arasında geçebiliyor bazen dedi çalışma lar olduğu için şansıma bak ya acelem var dı bide ))
Nba kuponumuz nerde bro.evlenme teklifini parkta yapicaksin bu gidisle 😁Sanal bakiye yi mi çevirmek istiyorsun
UmarımBekle geçer şimdi