- 1,145
- 352
- 83
Kesinlikle yükseltmelisin 27k tuttu ama kuruşuna değer iPhone 15 falan filan osuruk anca bu telefon yanındaHayırlı olsun bende de s20fe var yakında s24 fe yukseltebilirim
Kesinlikle yükseltmelisin 27k tuttu ama kuruşuna değer iPhone 15 falan filan osuruk anca bu telefon yanındaHayırlı olsun bende de s20fe var yakında s24 fe yukseltebilirim
Sağol kankam s20 den sonra ne alırsan al başka kalite ben baya beğeniyorum artık samsunguKesinlikle yükseltmelisin 27k tuttu ama kuruşuna değer iPhone 15 falan filan osuruk anca bu telefon yanında
Kesinlikle bu kadar güçlü telefonlar varken hala iPhone alıyor milletSağol kankam s20 den sonra ne alırsan al başka kalite ben baya beğeniyorum artık samsungu
Birde deli gibi pahalıykenKesinlikle bu kadar güçlü telefonlar varken hala iPhone alıyor millet
Çöp aga iPhone bütçem vardı alırdım istesem en son modelini ama bu samsung un fe modeline bayıldım asiri iyiSamsung s serisi çokta pahalı değil iPhone a gore
Hayırlı olsun tekrardan güle güle kullanÇöp aga iPhone bütçem vardı alırdım istesem en son modelini ama bu samsung un fe modeline bayıldım asiri iyi
Eyw kardomHayırlı olsun tekrardan güle güle kullan
Al bence hayırlı olsunSelamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim