Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pocox7 Pro Hakkında

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
bende xiaomi 13t pro var biraz daha üzerine çıkabilirsen tavsiye ederim premium cihaz hissi veriyor
nedir fiyat özellikleri 25 /30 bütçe ayirdim bu 12+12 ram 512 8400 ultra işlemci bundan üstün olmalı özellikleriki vereyim o parayı

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Gecen sene ocak ayında aldim poco x6 pro işlemcisi canavar. Bir sorun yaşamadım, bilgin olsun
Mediatek işlemciler zaten 2. yıldan itibaren sorun yaratmaya başlar. Kullanılan silikon yada transistörlerden kaynaklı ısınma problemleri oluyor ve iki yıldan sonra transistörler ısınmaya direnemediği için erimeye başlar ve doğal olarak işlemci zayıflar. Helio g85-90-90t gibi işlemcilere sahip redmi note serisi telefonları kullandım uzun süre.

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
Xiaomi 14 T
Xiaomi 14 T Pro
Poco X7 Pro
Tecno Camon 30 Pro 5G
Tecno Camon 40 Pro 5g
İnfinix GT 20 Pro
İnfinix Zero 40 5g

Önereceğim fiyat performans cihazları bunlar infinix ve tecno serisi hazır yazılım kayıtlı xiaomi serisi cpid server kaydı oluyor belirttiğim cihazlarda ve repair metodları ile güncelleme, sıfırlama sorunsuzdur Türkiye garantiliden hiçbir farkı olmuyor yurtdışı cihazlarda.. Yardımcı oluruz her türlü..

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
8400 ultra Snap dragon gen 2 ile Kafa kafaya gibi zaten pek fark yok 8400 bazı özellikleri daha üstün gen 2 bazı özellikleri daha üstün
Doğrudur hocam açılış performansı bakımından dimensity 8400 daha üstündür hatta. Ama uzun vadede SMD çok daha iyi performans verir. Şuan dimensity 8200 işlemcili gt-20 pro kullanıyorum. Daha önceden x3 pro ve 11 ultra kullandım. Her ikiside 3 yılını doldurduğunda bile açılışa yakın performans veriyordu.

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Xiaomi 14 T
Xiaomi 14 T Pro
Poco X7 Pro
Tecno Camon 30 Pro 5G
Tecno Camon 40 Pro 5g
İnfinix GT 20 Pro
İnfinix Zero 40 5g

Önereceğim fiyat performans cihazları bunlar infinix ve tecno serisi hazır yazılım kayıtlı xiaomi serisi cpid server kaydı oluyor belirttiğim cihazlarda ve repair metodları ile güncelleme, sıfırlama sorunsuzdur Türkiye garantiliden hiçbir farkı olmuyor yurtdışı cihazlarda.. Yardımcı oluruz her türlü..
Gt-20 pro kullanıyorum. 11-12k yd fiyatı. Rahatlıkla tavsiye ederim.

Pasabey

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,127
746
113
Mediatek işlemciler zaten 2. yıldan itibaren sorun yaratmaya başlar. Kullanılan silikon yada transistörlerden kaynaklı ısınma problemleri oluyor ve iki yıldan sonra transistörler ısınmaya direnemediği için erimeye başlar ve doğal olarak işlemci zayıflar. Helio g85-90-90t gibi işlemcilere sahip redmi note serisi telefonları kullandım uzun süre.
Mediatek işlemciler için katıldığım tek husus Helio serisi ki bunlar giriş segmenti cihazlarda kullanılıyor Dimensity serisi ile arşa çıktı Mediatek 4nm işlemcilerde Qualcomm ile yarışır düzeye geldi..

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,256
1,053
113
Reis heliolarda o sorun olduğunu bende biliyorum, bendeki işlemci 8300 ultra dimensity, helio değil çok beğenilen bir işlemci bu dimensity

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Reis heliolarda o sorun olduğunu bende biliyorum, bendeki işlemci 8300 ultra dimensity, helio değil çok beğenilen bir işlemci bu dimensity
Şuan bende de dimensity 8200 var. Zamanla göreceğiz ama mediateke karşı önyargım olduğu için yanilabilirim. Deneyip göreceğiz.

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
Mediatek işlemciler için katıldığım tek husus Helio serisi ki bunlar giriş segmenti cihazlarda kullanılıyor Dimensity serisi ile arşa çıktı Mediatek 4nm işlemcilerde Qualcomm ile yarışır düzeye geldi..
Şuan kullanıyorum dediğim gibi. Zamanla göreceğiz hocam umarım dediğiniz gibidir de yine uygun fiyata yüksek kalite cihazlar kullanabiliriz.

Unal57

Şerif
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
4,743
1,995
113
27 28lere cikabiliyosan s24 fe al arkana bile bakma

ATAKAN505

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
285
88
28
Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Kardesim ben Pocco C65 kullaniyorum cok iyi kullanisli tavsiye ederim tereddut etmeden alabilirsiniz
X7 pro bundan daha iyi bir telefon

ali77

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,146
352
83
Ben dün aldım s24 fe telefonu öneririm canavar Screenshot_20250514_005826_Settings.jpg

ibrahimozcaktu

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,223
330
83
Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Kanka Android alacaksan samsung s serisi al başka bir telefon kullanma