Aynen kanka eskiden kod falan alamadım telefon ağırdı maşallah redmi 13 pro plus canavar gibi telefonkod kovalama telefonu mu WĞQÜEĞQWRĞÜERĞ
Aynen kanka eskiden kod falan alamadım telefon ağırdı maşallah redmi 13 pro plus canavar gibi telefonkod kovalama telefonu mu WĞQÜEĞQWRĞÜERĞ
Zenginsin yaniiphone 15 pro var bende güncel fiyat 90 memnunum öneririm üzmez
Ben kullandım kısa bir süre dostum al pişman etmez çok hızlı şarj oluyor o güzeldiSelamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Eyvallah dostum teşekkür ederim bilgi içinKaçağı 13kydı zaten garantili alınmaz
Tasarımıda güzel ıronmanlisi yok kaçakta o baya iyi duruyorduEyvallah dostum teşekkür ederim bilgi için
Fiyatına göre çok iyi 12+12 ram 512 GB hafıza 8400 ultra işlemci 8 çekirdek bu fiyata daha ne olsunTasarımıda güzel ıronmanlisi yok kaçakta o baya iyi duruyordu
Gecen sene ocak ayında aldim poco x6 pro işlemcisi canavar. Bir sorun yaşamadım, bilgin olsun13-14 bin TL gibi gayet makul fiyatlara alınabilecek gayet yeterli bir cihazdır. Çok uzun süre x3 pro kullandım, kamera tasarımının kötü olması dışında bir sorun yoktu. Daha sonraki x4 ve x5 serileri pekte başarılı değildi ama 6 ve 7 gayet başarılı. Tek sorunu işlemcisinin mediatek olması. Yine de yd fiyatı üzerinden değerlendirilince gayet kullanılabilir.
O ne kardeşim ona paramı verilir saçmalama ya iPhone 13 al işini görür baba gibi telefın vallahiSelamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
120 Hz ekran bunungözün kapalı alabilirsin 60 hz ekranlı iphone övenlere takılma
X6 var bende ilk 2 ay gayet iyiydi.sonrasinda donma falan oldu oyundan atmalar oluyordu ısınıyordu telefon şuan arada atıyor hala ama iyi telefon şarj 20dkda doluyor kamerası iyi onun dışında pek bişey yok x7 de bunun bı tık üstü fazla bişey beklenemez bence.Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Dostum benim işim arama WhatsApp forum oyun bilmem zaten fiyatına göre alınabilir bir cihazmi diye yazdım anladığım kadarıyla bana fazla bile gelir bu fiyata daha iyisi olmaz zatenX6 var bende ilk 2 ay gayet iyiydi.sonrasinda donma falan oldu oyundan atmalar oluyordu ısınıyordu telefon şuan arada atıyor hala ama iyi telefon şarj 20dkda doluyor kamerası iyi onun dışında pek bişey yok x7 de bunun bı tık üstü fazla bişey beklenemez bence.
O zaman tam sana göre bro şarjı efsane hızlı doluyor o yandan çok memnunum bende.Dostum benim işim arama WhatsApp forum oyun bilmem zaten fiyatına göre alınabilir bir cihazmi diye yazdım anladığım kadarıyla bana fazla bile gelir bu fiyata daha iyisi olmaz zaten
bende xiaomi 13t pro var biraz daha üzerine çıkabilirsen tavsiye ederim premium cihaz hissi veriyorDostum benim işim arama WhatsApp forum oyun bilmem zaten fiyatına göre alınabilir bir cihazmi diye yazdım anladığım kadarıyla bana fazla bile gelir bu fiyata daha iyisi olmaz zaten
bizim tvde de oldu muhtemelen içteki ledlerden bir kaçı patlamıştırArkadaş Philips TV nin içinde bazı bölgelerde bulut gibi lekeler gözüküyor belirli belirsiz siliyorum kir falanda yok içte toz falan mı aldı acaba içine garanti devam ediyor çok dikkat etmezsen belli bile olmuyor ama uyuz oldum yinede