Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Pocox7 Pro Hakkında

profat

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
274
104
43
13-14 bin TL gibi gayet makul fiyatlara alınabilecek gayet yeterli bir cihazdır. Çok uzun süre x3 pro kullandım, kamera tasarımının kötü olması dışında bir sorun yoktu. Daha sonraki x4 ve x5 serileri pekte başarılı değildi ama 6 ve 7 gayet başarılı. Tek sorunu işlemcisinin mediatek olması. Yine de yd fiyatı üzerinden değerlendirilince gayet kullanılabilir.

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,600
1,948
113
Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Ben kullandım kısa bir süre dostum al pişman etmez çok hızlı şarj oluyor o güzeldi

Brk0179

Ya Allah Bismillah ADANASPOR
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
3,600
1,948
113
Kaçağı 13kydı zaten garantili alınmaz

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Benim telefon kullanım arama SMS WhatsApp ayda bir poker 101 plus 🤣 forum oyun bilmem Yeter artar bile bana

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,257
1,053
113
13-14 bin TL gibi gayet makul fiyatlara alınabilecek gayet yeterli bir cihazdır. Çok uzun süre x3 pro kullandım, kamera tasarımının kötü olması dışında bir sorun yoktu. Daha sonraki x4 ve x5 serileri pekte başarılı değildi ama 6 ve 7 gayet başarılı. Tek sorunu işlemcisinin mediatek olması. Yine de yd fiyatı üzerinden değerlendirilince gayet kullanılabilir.
Gecen sene ocak ayında aldim poco x6 pro işlemcisi canavar. Bir sorun yaşamadım, bilgin olsun

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
8400 ultra Snap dragon gen 2 ile Kafa kafaya gibi zaten pek fark yok 8400 bazı özellikleri daha üstün gen 2 bazı özellikleri daha üstün

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,314
4,190
113
Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
O ne kardeşim ona paramı verilir saçmalama ya iPhone 13 al işini görür baba gibi telefın vallahi

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
Arkadaş Philips TV nin içinde bazı bölgelerde bulut gibi lekeler gözüküyor belirli belirsiz siliyorum kir falanda yok içte toz falan mı aldı acaba içine garanti devam ediyor çok dikkat etmezsen belli bile olmuyor ama uyuz oldum yinede

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
32
28
gözün kapalı alabilirsin 60 hz ekranlı iphone övenlere takılma

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,742
3,619
113
X6 var bende ilk 2 ay gayet iyiydi.sonrasinda donma falan oldu oyundan atmalar oluyordu ısınıyordu telefon şuan arada atıyor hala ama iyi telefon şarj 20dkda doluyor kamerası iyi onun dışında pek bişey yok x7 de bunun bı tık üstü fazla bişey beklenemez bence.

Solskjaer

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
4,236
113
X6 var bende ilk 2 ay gayet iyiydi.sonrasinda donma falan oldu oyundan atmalar oluyordu ısınıyordu telefon şuan arada atıyor hala ama iyi telefon şarj 20dkda doluyor kamerası iyi onun dışında pek bişey yok x7 de bunun bı tık üstü fazla bişey beklenemez bence.
Dostum benim işim arama WhatsApp forum oyun bilmem zaten fiyatına göre alınabilir bir cihazmi diye yazdım anladığım kadarıyla bana fazla bile gelir bu fiyata daha iyisi olmaz zaten

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,742
3,619
113
Dostum benim işim arama WhatsApp forum oyun bilmem zaten fiyatına göre alınabilir bir cihazmi diye yazdım anladığım kadarıyla bana fazla bile gelir bu fiyata daha iyisi olmaz zaten
O zaman tam sana göre bro şarjı efsane hızlı doluyor o yandan çok memnunum bende.

bissquit

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
121
32
28
bende xiaomi 13t pro var biraz daha üzerine çıkabilirsen tavsiye ederim premium cihaz hissi veriyor

Sisifos

.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
15,973
6,012
113
Arkadaş Philips TV nin içinde bazı bölgelerde bulut gibi lekeler gözüküyor belirli belirsiz siliyorum kir falanda yok içte toz falan mı aldı acaba içine garanti devam ediyor çok dikkat etmezsen belli bile olmuyor ama uyuz oldum yinede
bizim tvde de oldu muhtemelen içteki ledlerden bir kaçı patlamıştır