- 5,179
- 4,236
- 113
Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Kanka bende realme 12 pro plus var bır arastır ben çok memnunum oyunda Camerada oldukça ıyı 27 k şuan fiyatıSelamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
12 ram 512 hafıza işlemci iyi fiyatına göre iyi gibi kardeşimKanka bende realme 12 pro plus var bır arastır ben çok memnunum oyunda Camerada oldukça ıyı 27 k şuan fiyatı
Sakin dostum islemcisi kotu onu alcagina redmi note 13 pro plus al yada duz mi14 alabilrsnSelamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Ben memnunum 6 aydır oyunda oynuyorum bıde stereo 2 tarafta hoparlör var12 ram 512 hafıza işlemci fiyatına göre iyi gibi kardeşim
Pocolar xioamiler yurtici olanina para verilmez. O paraya cek yurtdisi iphone 16 nesene bak duz 16 lar 27 28Selamün aleyküm beyler fiyat performans olarak pocox7 pro almak istiyorum fiyat makul özellikleri idare eder ne iyi ne kötü gibi almalimiyim yardımcı olursanız sevinirim
Snap dragon galiba note 13 pro plusSakin dostum islemcisi kotu onu alcagina redmi note 13 pro plus al yada duz mi14 alabilrsn
Aynen oyleSnap dragon galiba note 13 pro plus
Zaten ıslemcı Snapdragon degılse hıc almaSnap dragon galiba note 13 pro plus
Ula geçende telefonun bataryasını nasıl degıstıcem dıye konu acmadın mı sen erıcsonn bişeyler dedıniphone 15 pro var bende güncel fiyat 90 memnunum öneririm üzmez
yok ben acmadım memnunum bataryadanUla geçende telefonun bataryasını nasıl degıstıcem dıye konu acmadın mı sen erıcsonn bişeyler dedın
kod kovalama telefonu mu WĞQÜEĞQWRĞÜERĞRed mi 13 pro plus al Eğer kod falan kovaliyorsan çok hızlı. bu telefonla bütün kodları alabilirsin, ayrıca oyun performansıda muhteşem ötesi