- 716
- 227
- 43
Sms ten oldumda cevap yok
YollarmısınSms ten oldumda cevap yok
Sms ten oldumda cevap yok
YollarmısınSms ten oldumda cevap yok
Sms üzerinden üye oldum banada aynısını dediREFERANS KODU ILE UYE OLMAN GEREKIYOR bonus talepden vermıyor yoksa bonusu
Yasak dostumYollarmısın
Şimdi alabilirsin dostum sabahtan bana da aynısını demişti şimdi verdi ama canlı destek olmadığı için ne oyun ne de kurallar hakkında bilgi yok tam delirmelik🤣Sms üzerinden üye oldum banada aynısını dedi
Yeni üyelere diye baslayanamı basıyoz reis talepteŞimdi alabilirsin dostum sabahtan bana da aynısını demişti şimdi verdi ama canlı destek olmadığı için ne oyun ne de kurallar hakkında bilgi yok tam delirmelik🤣
Aynen kardeşim ama 100 spin verdi ne olduğunu nerde olduğunu bilmiyorumYeni üyelere diye baslayanamı basıyoz reis talepte
aynen nasıl öğrencez onuAynen kardeşim ama 100 spin verdi ne olduğunu nerde olduğunu bilmiyorum
chance machine 20 oyununda gecerli. fs den çıkan kazancın 5 kat çevrimi var 700 yapınca 300 yatırıp 1k olarak çekebiliyorsun slotda geçerliaynen nasıl öğrencez onu
artık güvenilir dediğimiz siteler bile ödeme yapmıyor tamamen şans olmuşbakiye yükseltim çevrim tamam güvenilirmi acaba ?
aynen benimde odendi 20 dk da odedilerilginç bi şekilde çevirdim yatırdım ve 15 dk da gönderdiler
Var üye ol telegram bottan al 20 fs oyun yeniçeri bet değeri 5 TLVar mı Bonus
Şartları ne,?Var üye ol telegram bottan al 20 fs oyun yeniçeri bet değeri 5 TL