Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Playico 500 FreeSpin Deneme Bonusu ( Yatırımlı )

Senben2515

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
481
100
28
Gerek var mı böyle dandik sitelere 500 TLyi oynadığım siteye atarım daha iyi. Birde kyc 2 istiyorlar.

aksdak23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
489
135
43
Site elemanımısın
1.Site elemanı değilim. Olsam kimliği bulanık mı atın derim aq.
2.Canı sıkılan girsin alsın oynasın, ben oynadım kaybettim, Kazansam da yatırmazdım.
3.Yatırım yapmaya bence de değmez.
4.Bir de şu fetöcü yaftalaması gibi 'site adamı mısın' lafından vazgeçin bilader.
Adam akıllı dostça kardeşçe bir şeyler paylaşalım şurada birbirimizle her postun altında en az 5 kavga çıkıyor. Az bir sakin.

Altay1159

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,178
752
113
2.Canı sıkılan girsin alsın oynasın, ben oynadım kaybettim, Kazansam da yatırmazdım.
4.Bir de şu fetöcü yaftalaması gibi 'site adamı mısın' lafından vazgeçin bilader.
Adam akıllı dostça kardeşçe bir şeyler paylaşalım şurada birbirimizle her postun altında en az 5 kavga çıkıyor. Az bir sakin.
Aga ben onu ciddi mana da söylemedim ciddiye almışsın direkt şaka olsun diye dedim eline sağlık paylaşım için

Son düzenleme:

Rest10

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,156
305
83
Ödeme yapiyormu

sanalcan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
867
377
63
Teşekkürler ama denemeyeceğim

canow1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
737
282
63
Abiler bonus nerden alınıyor canlı destek ölü

bero123456

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,667
1,369
113
knk forumda küfür yasak bilgin olsun

karaca94

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
83
18
8
Adımı değiştirip sitelemanıı yapabiliyorum mudur ki acaba

karaadam81

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,897
4,098
113
Bilgilerini ne paylasiyon ozaman gir uye oldugun bi sitye demo oyna kazansanda yatirmiycaksan