- 3,499
- 1,768
- 113
Ulan ya varya son param gitti keriz gibi
Aga sen bilinçli olarak siteyi övüyorlar şüpheli yazmıştın uyandın diye uyarmadim şahsenUlan ya varya son param gitti keriz gibi
Valla mallık benim ya haklısıAga sen bilinçli olarak siteyi övüyorlar şüpheli yazmıştın uyandın diye uyarmadim şahsen
Yatırım neydi çok değildir inşallahValla mallık benim ya haklısı
5kYatırım neydi çok değildir inşallah
Geçmiş olsun
Bu şahıs o bahsettiği forumdan banlandı site adına reklam yaptığı içinBenim diğer forumda şifre email hepsini değiştirmiş orusbu çocukları burda şifreyi değiştirdim de yine de herkesin dikkatli olmasında fayda var
Veren varbu siteye nasıl para yatırırsınız isminde hayır yok zaten bonusdan bileceksiniz 1 kat çevirimli %100 bonus mu olur hangi site veriyor akıl var mantık var
Siteyi bilemedim link olsa bakacam bendeLink var mı
😂😂😂😂😂😂Başkanım sabah namazınamı kalktın 😁
Etti banaBaşkan namaza Kalktiysa bizede dua etsin.
Beni reklam yaptım diye mi banladılar mailemi mail ve şifreniz değiştirildi diye mail geldi hocam reklamda yapmadım bonus almak için paylaşım yaptım yasak dediler saniyesinde de sildimBu şahıs o bahsettiği forumdan banlandı site adına reklam yaptığı için
@Shellac bilginiz olsun hocam muhtemelen yalan söylüyor
Banlanma nedeniBeni reklam yaptım diye mi banladılar mailemi mail ve şifreniz değiştirildi diye mail geldi hocam reklamda yapmadım bonus almak için paylaşım yaptım yasak dediler saniyesinde de sildim