- 876
- 600
- 93
He murocuğum hastalıkHastalık mı sende büyük yazı yazmak merak ettim
İnsanların beni anlamadığını düşünüyorum
O yüzden büyük yazıyorum ama yine anlamıyorlar.......😀😀😀😀
He murocuğum hastalıkHastalık mı sende büyük yazı yazmak merak ettim
Severim kirmizi 4 favori rakam4 biraya çözülür bu iş ama kırmızı olacak
Severim kirmizi 4 favori rakam
[/QUOT bana da oradan bir bardak su
Sorun sende demek ki o kadar insan yanılıyor olamazHe murocuğum hastalık
İnsanların beni anlamadığını düşünüyorum
O yüzden büyük yazıyorum ama yine anlamıyorlar.......😀😀😀😀
BurdayımBurdamisin
Corba sever misinBurdayım
Sevmiyor demekkiBurdayım
İşteydim gökhanım anca müsait oldumSevmiyor demekki
Ya allahim deliricem 500 mesaj attim sal artik sal su seyiİşteydim gökhanım anca müsait oldum
Saldım valla oldu gibiYa allahim deliricem 500 mesaj attim sal artik sal su seyi
Adam 100 tl çekiyor banka gibi site yazıyorBence forum şifresini de değiştirsin herkes.
Bir çok siteye üye olup şifresi burası ile aynıdır çoğu kişinin.
Dün direkt yazmıştım. Bir kişi çekim görseli atıp da, bu site güvenilir diyorsa o bilin ki dolandırıcıdır diye.
Malesef bir çok kişi düşmüş.
Forum sifresini de yenilemek gerek. Onlarca siteye kayıt oluyor herkes. Hepten suyu çıktı işin.
Benim diğer forumda şifre email hepsini değiştirmiş orusbu çocukları burda şifreyi değiştirdim de yine de herkesin dikkatli olmasında fayda varBence forum şifresini de değiştirsin herkes.
Bir çok siteye üye olup şifresi burası ile aynıdır çoğu kişinin.
Dün direkt yazmıştım. Bir kişi çekim görseli atıp da, bu site güvenilir diyorsa o bilin ki dolandırıcıdır diye.
Malesef bir çok kişi düşmüş.
Forum sifresini de yenilemek gerek. Onlarca siteye kayıt oluyor herkes. Hepten suyu çıktı işin.
Adam site dolandırıcı diyor sen daha evrak göndereyim mi diyorsun. Yazan kişi de forumun sahibi.Çekim için ikametgah istiyorlar virsürü şey göndersem öder mi
Sakın yapma bsşıns daha büyük işler açarlar tehdit, şantaj canlı ile konuştum dolandırıcı adamlarÇekim için ikametgah istiyorlar virsürü şey göndersem öder mi