- 18,766
- 12,939
- 113
Ekli dosyalar
-
92.4 KB Görüntüleme: 16
-
86.8 KB Görüntüleme: 16
-
86.5 KB Görüntüleme: 16
Kardeşim istanbuldaysan sorun yok fakat İstanbul dışındakilere satılıkSatiyormusun kardesim
Cekiliş yokmu cekilişBeyler selamün aleykum 11 yavrumuz var istiyen olursa haberi olsun 6 dışı 5 erkekEkli dosyayı görüntüle 40033
Kardeşim sana çekilişsiz vereyim sorum yokCekiliş yokmu cekiliş![]()
![]()
Manisadayim usta 1 haftaya istanbula gelecegim kac gunluk bunlar bu yavrucaklarKardeşim istanbuldaysan sorun yok fakat İstanbul dışındakilere satılık
Daha 4 günlükler kardeşim benimManisadayim usta 1 haftaya istanbula gelecegim kac gunluk bunlar bu yavrucaklar
Aynen öyle kardeşim heveslik olacaksa zaten hiç olmasın evlat bunlarda benim oğlumla büyüyor ve İnan benden çok evladımı seviyorBi kopek helede pitbul edinmeyi cok istiyorum kardesimde aydinliyiz.. cok uzak.cok..massallah cok gzul.gorunuyorlar.insallah bakabilecek birileri alir yazik olmasin yavrucaklara heves isi olmaz insallah
Fakat oraya kardeşim nasıl göndericez o var işte yoksa göndereyimHacı bana gönderebilir misin Gaziantep e erkek bitane belki bu köpeğe bakar iddaa oynamam
Kargoya versek yolda dayanırmı kiFakat oraya kardeşim nasıl göndericez o var işte yoksa göndereyim
Dostum canli kargoyami veriri minmacik yavru.bence sen hic girisme bu iseKargoya versek yolda dayanırmı ki
Yav ne bilim neyle gelecek ozamanDostum canli kargoyami veriri minmacik yavru.bence sen hic girisme bu ise
Dayı sen benle dalgamı geçiyorsun allah içinKargoya versek yolda dayanırmı ki
Sende haklisinda iste..Yav ne bilim neyle gelecek ozaman
Yok dayı böyle cins köpek beslemek istiyorum ama elime geçmiyorDayı sen benle dalgamı geçiyorsun allah için![]()
Dayı valla burda olsan başım üstündede oraya gönderme İmanımız olsa olurYok dayı böyle cins köpek beslemek istiyorum ama elime geçmiyor
Başın gözün varolsun sağlık olsun dayıDayı valla burda olsan başım üstündede oraya gönderme İmanımız olsa olur