- 12,244
- 4,988
- 113
Kulanıcı adın yanlış demiştin sonunda virgül var
bakıyorum dostum bilgilendireceğim seniKulanıcı adın yanlış demiştin sonunda virgül var
Tamam bekliyorumbakıyorum dostum bilgilendireceğim seni
Abi benim anlamadığım kaç kişiyi geri verdin cokmu yanlış düşünüyorum bir bonus bide freespın yuklecek ya kafayı yecem nasıl yuklenmıyor 22 saat olmuş bu ne yaaaa abibakıyorum dostum bilgilendireceğim seni
Abi bızımı kandırıyon yukletmiceksen haber ver eşşek gibi girip girip çıkıyoruz ikide bir ayıptır ayıpbakıyorum dostum bilgilendireceğim seni
Hakkını aramak suc değilde arayış tarzın çok hareketli saldırgan gibiHakkımızı aramak suç mu oldu beyler
Emine68 kullanıcı adı canlı destek admina ulaşın kullanıcı adınızı verin dedibakıyorum dostum bilgilendireceğim seni
Bana da dedi ikidşnşde kazandım eklenen bişey yok üstüne 1 günlük ban yedim burada hakımızı arıyoruz ban yıyoruzEmine68 kullanıcı adı canlı destek admina ulaşın kullanıcı adınızı verin dedi
yav kardeşim yeter be ne sıkbogaz ettin dorumuda adminleride yeterrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrBana da dedi ikidşnşde kazandım eklenen bişey yok üstüne 1 günlük ban yedim