Baştan benimkini ödeyelim sonra senin kine çalışalim nasıl fikir30 bini borçtan mı sayiyosun
Baştan benimkini ödeyelim sonra senin kine çalışalim nasıl fikir30 bini borçtan mı sayiyosun
O Harbiden salak lık oldu 45 le ben yürürdüm şimdi :\Yaptınız dün rollu 500 5dk da pic oldu at çöpe parayı daha iyi
Olmaz 270 tane bana gelcek 11.5 şuan o güne 1 2 lira daha artar inşallah10 ftn olursa olar
Sen ıkı kısı 50 ver en ıyısıO Harbiden salak lık oldu 45 le ben yürürdüm şimdi :\
Kabul mü ne diyonuz ama 4 kişi var burdaSen ıkı kısı 50 ver en ıyısı
Oyke gaza gelip saçma sapan rollere gerek yok ben biliyodum öyle olacaginiO Harbiden salak lık oldu 45 le ben yürürdüm şimdi :\
Ben 1 dıgerını sec ısteKabul mü ne diyonuz ama 4 kişi var burda
Sully parayla oynarken hiç rolling görmedik sullyden 5 10 15klar bitti sully rollingci olduUlan biride demiyo ki biz rolling tecrübesini yaşadık bu seferde Sully yapsın
Çok ayıp ama dün 2 kişi 70 1 kişi 50 diye açttınya :\Ulan biride demiyo ki biz rolling tecrübesini yaşadık bu seferde Sully yapsın
Rolling mi oÇok ayıp ama dün 2 kişi 70 1 kişi 50 diye açttınya :\
Geçmişime açtığım konulara yaptığı dağıtımlara bakabilirsin dostumSully parayla oynarken hiç rolling görmedik sullyden 5 10 15klar bitti sully rollingci oldu