- 12,530
- 5,046
- 113
Çok zora girdi ya mscYaptım ben ozelden kod der muhtemelen masouda destek olam bıraz hepımız dırekt acmayak
Çok zora girdi ya mscYaptım ben ozelden kod der muhtemelen masouda destek olam bıraz hepımız dırekt acmayak
Helal admınımYatırım yapan arkadaşların bonusları eklenmiştir 🙏
Yatırdım bende şimdiYaptım ben ozelden kod der muhtemelen masouda destek olam bıraz hepımız dırekt acmayak
Bende şimdi yatırım yaptım modum Wasili34Yatırım yapan arkadaşların bonusları eklenmiştir 🙏
Bakcem sımdı ılgılenemedıkÇok zora girdi ya msc
Dostum özelden benim kullanıcı adını da söylermisin moda şidmi yatırdım eklesin benimkinideBakcem sımdı ılgılenemedık
Teşekkürler. Yatırım yapan Arkadaşlar çark kodu da alsınYatırım yapan arkadaşların bonusları eklenmiştir 🙏
DedımDostum özelden benim kullanıcı adını da söylermisin moda şidmi yatırdım eklesin benimkinide
Yap ama mutlaka çünkü@Mamoste çalışıyorum şimdi dost gün içinde yapsam sıkıntı olur mu
Sizin bonusunuz çoktan eklendiDostum özelden benim kullanıcı adını da söylermisin moda şidmi yatırdım eklesin benimkinide
Eklendi şimdi 100 spin şartı ne acaba
Yatirim yapmayana yokmu. Bu defa 2 attik daha ugramadik siteye 🥹Yatırım yapan arkadaşların bonusları eklenmiştir 🙏
100 spinin şartı nedir bilgilendirirsenizSizin bonusunuz çoktan eklendiAktif etmeniz gerekiyor sadece
Sart yok dıye bılıyomEklendi şimdi 100 spin şartı ne acaba
Kral diger konu devam etckmi yoksa bittimi kponun yarisi yatmisti zaten devam etmeyebilirYap ama mutlaka çünkü
Bir çok talip vardı seni seçtik
Başkasına haksızlık olmasın
Devam edecek fırsat yok şuanKral diger konu devam etckmi yoksa bittimi kponun yarisi yatmisti zaten devam etmeyebilir
Tamam kral bol sansDevam edecek fırsat yok şuan
Bir virgül koyduk oraya
100 spin 45 tl verdiSart yok dıye bılıyom