Umarım dostYeter bence @İkasbet Destek te kolaylık sağlayacaktır
Umarım dostYeter bence @İkasbet Destek te kolaylık sağlayacaktır
Dur dur gaza gelıp kaybetme daaDayanamadık oynadık kasa son çekim vereceğim rakamın yaklaşık iki katına ulaştı geçen her saat ikasbetin zararına![]()
Uyuyordur şimdi uyanınca gelir@İkasbet Destek bı seferlık esneme olmazmı
Benim sana kupon gelirse sözüm vardı onun için seni bekletmeyimDur dur gaza gelıp kaybetme daa
Kesene bereket dostBenim sana kupon gelirse sözüm vardı onun için seni bekletmeyim
Gönderiyorum hesabına
Benim sana kupon gelirse sözüm vardı onun için seni bekletmeyim
Gönderiyorum hesabına
İkasbet güzellik yapsaydı sizi de bekletmezdim de malesef şartlar musade etmiyorKesene bereket dost
Bekleyelim bakalım dost ins tek sefere kolaylık sağlarİkasbet güzellik yapsaydı sizi de bekletmezdim de malesef şartlar musade etmiyor
Olar gelmıs salBenim sana kupon gelirse sözüm vardı onun için seni bekletmeyim
Gönderiyorum hesabına
GeldiOlar gelmıs sal
Kesene bereket kral
Ters devammı
Dostum kafama takılan bir şey var sana ne zaman bol şans yazsam yada tebrik etsem görmezden geliyorsun bir sebebi varmı kafama takılduuİkasbet güzellik yapsaydı sizi de bekletmezdim de malesef şartlar musade etmiyor
Yok dost dikkatimden. KaçmışDostum kafama takılan bir şey var sana ne zaman bol şans yazsam yada tebrik etsem görmezden geliyorsun bir sebebi varmı kafama takılduu
Mamoste yapmaz öyleYok dost dikkatimden. Kaçmış
Ne gibi sebebi olabilirki![]()
Hahahaha belki bu 7 yada 8 oldu hiç etki tepki olmadı yok mu saydı dedimYok dost dikkatimden. Kaçmış
Ne gibi sebebi olabilirki![]()
Belki görünmezsin olamaz mı 😄😄😄Hahahaha belki bu 7 yada 8 oldu hiç etki tepki olmadı yok mu saydı dedim![]()
Durduk yere niye yok sayayım ayıpsınHahahaha belki bu 7 yada 8 oldu hiç etki tepki olmadı yok mu saydı dedim![]()
Estağfurullah dostum bol şansın olsunDurduk yere niye yok sayayım ayıpsın
Dediğim gibi gözümden kaçmış kusura bakma