- 82,607
- 29,342
- 113
Uzatmasız beklıyorum yalan yok feye abartılıyo fener yer3.1 fener yenecek yada uzatmaya gidecek o maç kardo
Uzatmasız beklıyorum yalan yok feye abartılıyo fener yer3.1 fener yenecek yada uzatmaya gidecek o maç kardo
kesene bereket daha cok kazan inş.3 yaptık
knk burdan alda snra siliyim
Silebilirsin dost
fener bana güven vermiyor ya 1-0 veya 2-0 gibi aklimdan geciyor ama3.1 fener yenecek yada uzatmaya gidecek o maç kardo
Fenerbahçeliym ama bence eleyecek bu sefer fenerfener bana güven vermiyor ya 1-0 veya 2-0 gibi aklimdan geciyor ama
Kardo net yenecek bnce holı ıy fakan acsa keske yınefener bana güven vermiyor ya 1-0 veya 2-0 gibi aklimdan geciyor ama
bende fenerliyim knk ama bizi cok rezil etmiyormu durust ol yaFenerbahçeliym ama bence eleyecek bu sefer fener
Yarn gogsunu kapartirsin kanka 😂bende fenerliyim knk ama bizi cok rezil etmiyormu durust ol ya
Fb macı ve psg macına ayrı ayrıBetnano 1000 yatırıma 1000 free acmıs 1000 yapabılırsem onu alcam kacırmayın sızde
ya evinde baski kuracak 1 2 golu kesin varda fener işte dengesiz yemeden gol atamiyor. ins guzel oynarda turu gecerKardo net yenecek bnce holı ıy fakan acsa keske yıne
One gecerse fener farka gıdebılır duran bey oynarsa kontra ıyı olurya evinde baski kuracak 1 2 golu kesin varda fener işte dengesiz yemeden gol atamiyor. ins guzel oynarda turu gecer
Kafa rahat tabiaz kişiyle rol takip daha keyifli oluyor la curcuna yok
Geldimi tankerHayırlı sabahlar hepinize mamoste yeri dolsun kardeşim tekrardan 🧿🧿
Eyw kesene bereketDostlar ufakta olsa birer kupon parası attım.
Hepinize Bol şanslar diliyorum