- 84,807
- 30,004
- 113
Battık zaten boswerSadcee sen degıl 2 3 kısı var sınan yapmayın yakısmıyor kocaman adamsın evlendırsem yok demezsın
Battık zaten boswerSadcee sen degıl 2 3 kısı var sınan yapmayın yakısmıyor kocaman adamsın evlendırsem yok demezsın
La yok kendisinin roller kazandıktan sonra roll sahibine sürekli iltifat ederek aldığı ödüllerden bahsetmez. İltifat ederek diyorum argosunu söylemiyorum. Bana inat oldu o çıldırıyor şuan buraya da onu çıldırtmak için giriyorum zaten. Hadi @Pikaçuu bas wonnnn kanka devammmmBeni kastediyor ama bizee de mi lolo
Bol şans
O hep boyle rezilce takilor zatenLa yok kendisinin roller kazandıktan sonra roll sahibine sürekli iltifat ederek aldığı ödüllerden bahsetmez. İltifat ederek diyorum argosunu söylemiyorum. Bana inat oldu o çıldırıyor şuan buraya da onu çıldırtmak için giriyorum zaten. Hadi @Pikaçuu bas wonnnn kanka devammmm
Roll kazansın pikaçuya iltifat etmeye yaranmaya çalışmaya başlar 😂😂O hep boyle rezilce takilor zaten
Bence vermez ggfRoll kazansın pikaçuya iltifat etmeye yaranmaya çalışmaya başlar 😂😂