- 85,135
- 30,069
- 113
En ıyısını etmıssın ıyı gunlerde kullanValla son bir hafta iyi geçti ekstra bir telefon aldık 😊
En ıyısını etmıssın ıyı gunlerde kullanValla son bir hafta iyi geçti ekstra bir telefon aldık 😊
Reıs adamın son yorumlarına bak hep kıskırtma uzerıne ınsalarıhuzur kaçırmaya devam edilecek mi
Eyvallah dostum teşekkür ediyorum 😊En ıyısını etmıssın ıyı gunlerde kullan
Ayfon kaç aldın reisEyvallah dostum teşekkür ediyorum 😊
13 pro 32k ya 😊Ayfon kaç aldın reis
Pro almakla iyi etmişsin bende düz 13 var. Bi sıkıntım yok ama canın sıkılıp bi oyun oynamak istersin indirirsin oyunu hemen ısınmaya başlar telefon kasar. Prolar iyi. Kaçlık aldın13 pro
13 pro nasıl 32k dost ? 70k civarıydı13 pro 32k ya 😊
256Pro almakla iyi etmişsin bende düz 13 var. Bi sıkıntım yok ama canın sıkılıp bi oyun oynamak istersin indirirsin oyunu hemen ısınmaya başlar telefon kasar. Prolar iyi. Kaçlık aldın
2. El 1 yıl garanti devam ediyor. Olsun onu almasam da yine slotta bitireceğiz. Kalsın kenarda dar zaman da yedek telefonu çıkarır kaldığımız yerden devam ederiz 😊13 pro nasıl 32k dost ? 70k civarıydı
Ayfon 13 pro 32kya kimden aldın dost. Ya aldığın kişiye acil para lazımmış yada telefonda bişey var2. El 1 yıl garanti devam ediyor. Olsun onu almasam da yine slotta bitireceğiz. Kalsın kenarda dar zaman da yedek telefonu çıkarır kaldığımız yerden devam ederiz 😊
Sabırsızlıkla bekliyoreYansıyınca atarım dıger adımk
Telefoncu arkadaş tanıdık yani ne zaman getirirsen 30 bin hazır dediAyfon 13 pro 32kya kimden aldın dost. Ya aldığın kişiye acil para lazımmış yada telefonda bişey var
Tanıdıkla alışveriş yapılmaz dost. O terste bi işlik var söyliyim. 1 yıl garanti var daha diyorsun bide 42-43 k olması lazım en az. Hele telefoncuysa 47-48e satar onuTelefoncu arkadaş tanıdık yani ne zaman getirirsen 30 bin hazır dedi
Rastgele
Sıkıntı yok dostum şimdi götürsem 30 u verir yani zaten tanıdık olduğu için fazla kar marjı koymadı. Faturasıyla beraber herşey bende 4-5 gündür telefonu kullanıyorum hiçbir sıkıntı yok.Tanıdıkla alışveriş yapılmaz dost. O terste bi işlik var söyliyim. 1 yıl garanti var daha diyorsun bide 42-43 k olması lazım en az. Hele telefoncuysa 47-48e satar onu