Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Picoin Hk.

zafer685

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,246
570
113
Bu a*** ko***mun Vodafone u yüzünden SMS gönderemiyorum hesaba giremiyorum hat faturalı bunu nasıl hallederim 3 gündür uğraşıyorum. Yurt dışı sms ek paketi alayım dedim yok, SMS gitmiyor aşım özelliğini devreye sokuyor, aşım özelliğini iptal etmeye çalışıyorum bu seferde bu özellik hattınıza tanımlı değil diyor para yüklemeye çalışıyorum faturalı diye yüklenmiyor sitelerden beter a*** operatörü

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
1,673
93
dostlar şuan picoin borsada tanesi 100 tl'den işlem görüyor bende de yaklaşık 200 tane var, kyc falan yaptım da migration kuyruğuna aldı beni yaklaşık 1 haftadır bekliyorum ne zaman cüzdana atabilirim bilgisi olan var mı

devas55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,112
598
113
dostlar şuan picoin borsada tanesi 100 tl'den işlem görüyor bende de yaklaşık 200 tane var, kyc falan yaptım da migration kuyruğuna aldı beni yaklaşık 1 haftadır bekliyorum ne zaman cüzdana atabilirim bilgisi olan var mı
14 gün kardeşim bekleme süresi

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,859
4,820
113
4 senedir migration kuyruğundayım., muhtemelen bir 4 sene daha, sonrasında da bir 4 daha bekleyeceğim.Bu konuda her zaman olduğu gibi yine haklı çıktım ve çıkmaya devam edeceğim, çünkü aklın yolu tektir her zaman, bir hedefe en ergonomik olarak sadece 1 çizgiden varılabilir.Ben her zaman haklı olacağım.Bundan şüphem yok. Elindeki telefonla kazım yaptığını sanıp beklentiye girmek, kusura bakın ama andavallık, millet devasa işlemcilerle, soğutucu sistemlerle mabadını duvarlara sürttürüyor, sen de elindeki kıçıkırık telefonla kazım yapıyorsun öyle mi 😂😂.Bundan 10-20 sene sonra da yine ben haklı olacağım.Bu kafayla asla bizim milletten adam olmaz.Elalem uzayla dansederken, biz, hocam abdest alırken kıçıma su kaçtı , bozulur mu modu ve IQ seviyesindeyiz.Dogru söyleyen , günümüzde 9 değil 19 köyden de kovuluyor, olsun varsın kovulalım, her daim doğruları dillendirmeye devam edeceğiz.Peki sen neden buna girdin derseniz, 4 sene önce bu kafayı yaşamıyordum maalesef

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
1,673
93
4 senedir migration kuyruğundayım., muhtemelen bir 4 sene daha, sonrasında da bir 4 daha bekleyeceğim.Bu konuda her zaman olduğu gibi yine haklı çıktım ve çıkmaya devam edeceğim, çünkü aklın yolu tektir her zaman, bir hedefe en ergonomik olarak sadece 1 çizgiden varılabilir.Ben her zaman haklı olacağım.Bundan şüphem yok. Elindeki telefonla kazım yaptığını sanıp beklentiye girmek, kusura bakın ama andavallık, millet devasa işlemcilerle, soğutucu sistemlerle mabadını duvarlara sürttürüyor, sen de elindeki kıçıkırık telefonla kazım yapıyorsun öyle mi 😂😂.Bundan 10-20 sene sonra da yine ben haklı olacağım.Bu kafayla asla bizim milletten adam olmaz.Elalem uzayla dansederken, biz, hocam abdest alırken kıçıma su kaçtı , bozulur mu modu ve IQ seviyesindeyiz.Dogru söyleyen , günümüzde 9 değil 19 köyden de kovuluyor, olsun varsın kovulalım, her daim doğruları dillendirmeye devam edeceğiz.Peki sen neden buna girdin derseniz, 4 sene önce bu kafayı yaşamıyordum maalesef
dostum ne düşündüğün umurumda bile değil, amma boş yapmışsın seneler önce gördüğüm benim için 5 saniyemi alan bir tuşa bastım sadece. yıllar sonra da borsaya açıldığını gördüğüm herkes gibi şansımı denedim, sualime yanıtın yoksa çok bilmişlik edebiyatını kendine sakla :D

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,712
3,608
113
dostum ne düşündüğün umurumda bile değil, amma boş yapmışsın seneler önce gördüğüm benim için 5 saniyemi alan bir tuşa bastım sadece. yıllar sonra da borsaya açıldığını gördüğüm herkes gibi şansımı denedim, sualime yanıtın yoksa çok bilmişlik edebiyatını kendine sakla :D
Aga 190 pi var bendede ama bu kontrol listesi full yesil cüzdanini doğrula kısmı var ordaki adres, farkli
Uygulamaya girerken bildirim çıkıyor önüme buraya tasinacak diye ama farkli bir adres onaylarsam kesin farklı biryere gidicek tüm coinler sen nasil cektin?

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
913
1,673
93
Aga 190 pi var bendede ama bu kontrol listesi full yesil cüzdanini doğrula kısmı var ordaki adres, farkli
Uygulamaya girerken bildirim çıkıyor önüme buraya tasinacak diye ama farkli bir adres onaylarsam kesin farklı biryere gidicek tüm coinler sen nasil cektin?
coinlerimi hala çekmedim migration sırasında bekliyorum, diğer sorun için sana özel anahtar cümlelerini gireceksin

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,712
3,608
113
coinlerimi hala çekmedim migration sırasında bekliyorum, diğer sorun için sana özel anahtar cümlelerini gireceksin
Evet giriyorum onayladım 14 gün içinde geçecek diyor ama kyc ile dogruladigim cüzdan farklı suan onayladigim farklı 2 farklı cüzdan var mainnettekini girmedik hata ettik gitti kesin

Frank castle

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,712
3,608
113
valla ben saldım fiyatı acayip düştü arada hatırlatma geldikçe kazım için bakıyorum, onun dışında kilitleme yapacağım 2 yıl falan buradan gelecek 6-7k beni zengin etmeyecek
Kesinlikle bende öyle yapacağım üstüne satın Alicam okxden elime para geçtikçe 3.5 4 doları görmüştü ya geçen haftalarda