http://www.bilimselyuzme.com/
Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Basketbol Philadelphia 76ers - Oklahoma City Thunder

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
İlk 5 dk da 30 sayı çıktı maçta sonra çok boş geçtiler 58'de kaldı ilk çeyrek,ikinci çeyreğe de hızlı başladılar hatta 122.5'tan oynayan olmuş.Sonra tabi 2 dkda 2 sayı çıkınca yattı tabi yine 115'e de getirttiler,uzayabilir de maç belki de fauller çok olacak diğer çeyrekler de daha da çok sayı çıkabilir belli olmaz.Yeni tahminlerimi de paylaşacağım en bankoları seçiyorum geceye bir kupon bırakacağım. :D

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
İlk 5 dk da 30 sayı çıktı maçta sonra çok boş geçtiler 58'de kaldı ilk çeyrek,ikinci çeyreğe de hızlı başladılar hatta 122.5'tan oynayan olmuş.Sonra tabi 2 dkda 2 sayı çıkınca yattı tabi yine 115'e de getirttiler,uzayabilir de maç belki de fauller çok olacak diğer çeyrekler de daha da çok sayı çıkabilir belli olmaz.Yeni tahminlerimi de paylaşacağım en bankoları seçiyorum geceye bir kupon bırakacağım. :D
Boşver kardeş yakma milleti :D yat uyu. Banko diye birşey yok

kelozturk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
396
84
28
Arkadaşlar 100 tl yatırıcam %50 çevrimsiz bonus veren ya da çevrimi kolay olan bir site var mı?

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Boşver kardeş yakma milleti :D yat uyu. Banko diye birşey yok
Unuttunuz galiba,sağolsun @Hasant paylaştığım maçlara oynadı hatta oynadığı zaman da resim eklemesini istedim başlangıçtaki kasasını 10 katına çıkardı görseller mevcut.Daha önceki paylaşımlarımı da biliyorsun zaten,geçenlerde Cleveland'a oyna demiştim mesela tenislerden yattın sanırsam :)
Evet banko diye bir şey yok ben onu güveni olan manasında yazdım her zaman da böyle kaybetmem :D

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Unuttunuz galiba,sağolsun @Hasant paylaştığım maçlara oynadı hatta oynadığı zaman da resim eklemesini istedim başlangıçtaki kasasını 10 katına çıkardı görseller mevcut.Daha önceki paylaşımlarımı da biliyorsun zaten,geçenlerde Cleveland'a oyna demiştim mesela tenislerden yattın sanırsam :)
Evet banko diye bir şey yok ben onu güveni olan manasında yazdım her zaman da böyle kaybetmem :D
:) Risk olmadanda kazanç olmaz zaten

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Bakma sen @theking23 diger kuponlari gostermeyle ugrasacak vaktim yok :)

Ekli dosyalar

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
Horoza sormuşlar ; tavuk mu yumurtadan çıkar , yumurta mı tavuktan o da ben işime bakarım demiş :D

1.90 - 2.00 için destan yazmaya gerek yok :D @theking23 bam bam bam

E9756F79-EFD0-46F5-B48B-D5665CB2E0D8.jpeg 2CE572E0-71FC-4201-80CE-CDF645EE2187.jpeg

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Sansuru kaldirsanda ne kadar riske ettigini gorsek guzel oranlar gercekten tebrikler

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Az ve cok izafi terimler 1.02 orana oynayanlar var ama kazanci benden 100 kat fazla misal

Jhornet

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,210
1,386
113
Maçı izleyen oldu mu bilmiyorum ama harika bir maç sonu oldu. Thunders 3 sayıyla öndeyken Westbrook Embiid'e 3luk anında faul yapıp 6 faul ile kenarı geldi. 3 başarılı atış ile 14 sn skor esitlendi. Westbrook un yerine giren Schröder yarı sahasında baskı yiyince Butler topu kaptı 76ers 2 sayıyla öne geçti. Paul George 5 saniye kala 3luk + faul aldı. Son hucumda Butler 3luk kacirdi. İki tarafa da gidebilirdi maç.

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
Horoza sormuşlar ; tavuk mu yumurtadan çıkar , yumurta mı tavuktan o da ben işime bakarım demiş :D

1.90 - 2.00 için destan yazmaya gerek yok :D @theking23 bam bam bam

Ekli dosyayı görüntüle 20285 Ekli dosyayı görüntüle 20286
Çeyrek beraberliklere de oynuyorsun arada paylaşıyordun 3-5 oynayıp bazen kazanmak yerine 1.90'a tamamını oyna en mantıklısı :) Sadece maçları koyup geçsem nereden bilecekler neye göre paylaştıklarımı,biraz da yazdım :D

2-3 liralık kuponu iyi katlamışssın @Blue's :). Bak @Hasant sansürsüz koydu her şey ortada :D

N/A

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
9,427
6,681
113
Çeyrek beraberliklere de oynuyorsun arada paylaşıyordun 3-5 oynayıp bazen kazanmak yerine 1.90'a tamamını oyna en mantıklısı :) Sadece maçları koyup geçsem nereden bilecekler neye göre paylaştıklarımı,biraz da yazdım :D

2-3 liralık kuponu iyi katlamışssın @Blue's :). Bak @Hasant sansürsüz koydu her şey ortada :D
2-3 :D açar da haksız çıkarsan banlarım kabül mü ?

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83

Yok o kupon 10 100 1000 bunlardan biri kesin

Hasant

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
1,150
305
83
Estagfirullah 1000 olsa daha fazla gonlum olur yanlis anlama oldu sanirim neyse saglik olsun

theking23

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
1,002
169
63
2-3 :D açar da haksız çıkarsan banlarım kabül mü ?
Ben merak ettim 53 ün yanında en fazla kaç basamak var :) Küsüratlı bir kupon olduğu belli sansür de var,yüksek basılacak maçlar yok.Şans kuponuna kaç atabilirsin en fazla?? 10'u geçmez o da atm kesintisi diyedir en fazla :D