- 80,249
- 53,086
- 113
Ferdiye at diyorum 100 yapar atar sana daha ne istiyon kaybettigini gormedimDerken
Ferdiye at diyorum 100 yapar atar sana daha ne istiyon kaybettigini gormedimDerken
Kimmiş oFerdiye at diyorum 100 yapar atar sana daha ne istiyon kaybettigini gormedim
Bol sansBedelli askere gitmeden önce son rollingler beni unutmayınn adım 1
Betticket veriyor ama yüzde 35İlk adım geldi sağolun arkadaşlar şimdi siteden parayı çekicem bildiğiniz %50 freebet veren site var mı 1000 yatırıma
Hayırlı teskereler kardeşim...aslanlar gibi gidip vatani görevini bedellide olsa yap gel..Bedelli askere gitmeden önce son rollingler beni unutmayınn adım 1
Oyle bir site yok dost youcas var %55 700 liraya en fazla 385İlk adım geldi sağolun arkadaşlar şimdi siteden parayı çekicem bildiğiniz %50 freebet veren site var mı 1000 yatırıma
Sağolun abiler arkadaşlar topluca teşekkür ederim 12 Aralıkta teslim olucamHayırlı teskereler kardeşim...aslanlar gibi gidip vatani görevini bedellide olsa yap gel..
Onu bosver sporting korner al acilindenİlk adım geldi sağolun arkadaşlar şimdi siteden parayı çekicem bildiğiniz %50 freebet veren site var mı 1000 yatırıma
Ferdiye atsinda ocağı sönsün oda bizim gibi kod kovalamaya başlasın...Ferdiye at
Dost Redfoxbet 2000 yatırım %50 freebet veriyorOyle bir site yok dost youcas var %55 700 liraya en fazla 385
Yegenimde o tarihde teslim olacak..sen nereye gidersin ,bizimkisi iyice donacakSağolun abiler arkadaşlar topluca teşekkür ederim 12 Aralıkta teslim olucam
Çekmem lazım parayı bende onu düşündüm ama betweende bonus aldım maks çekim 1000ondanOnu bosver sporting korner al acilinden
Hataya gidicem ben o Amasya falan mıYegenimde o tarihde teslim olacak..sen nereye gidersin ,bizimkisi iyice donacak)
Baba ocaginin sıcaklığını özledin kereta
Hee bilmiyom ama saglam mi kiDost Redfoxbet 2000 yatırım %50 freebet veriyor
SivasHataya gidicem ben o Amasya falan mı
Geçen 6760 ertesi gün 8000küsür çektim sonra no bonus oldumHee bilmiyom ama saglam mi ki
Hayırlı Tezkereler onada