- 3,080
- 1,929
- 113
Kanka 40.5. 1.70 yeter bize onu arıyorum ilk çeyrek hızlı başlarlar bence şimdi Dubai’de eksik var mı ona bakıcam skorer olarakBence şuan 41.5 üst 1.88 Efes maçi 1. Çeyrek
Kanka 40.5. 1.70 yeter bize onu arıyorum ilk çeyrek hızlı başlarlar bence şimdi Dubai’de eksik var mı ona bakıcam skorer olarakBence şuan 41.5 üst 1.88 Efes maçi 1. Çeyrek
Dubsi genelde hızlı oynayan takım efeste genelde oyle 40.5 brem bulmak belki zor olablirKanka 40.5. 1.70 yeter bize onu arıyorum ilk çeyrek hızlı başlarlar bence şimdi Dubai’de eksik var mı ona bakıcam skorer olarak
Bak gel dostKanka 40.5. 1.70 yeter bize onu arıyorum ilk çeyrek hızlı başlarlar bence şimdi Dubai’de eksik var mı ona bakıcam skorer olarak
SaplaKanka 40.5. 1.70 yeter bize onu arıyorum ilk çeyrek hızlı başlarlar bence şimdi Dubai’de eksik var mı ona bakıcam skorer olarak
Hayde bol şanslarKanka 40.5. 1.70 yeter bize onu arıyorum ilk çeyrek hızlı başlarlar bence şimdi Dubai’de eksik var mı ona bakıcam skorer olarak
Baştan beri takipteyim 😄Hayde bol şanslar
Geçmiş olsun kral153 çıktı şeref yoksunları 2 kuruş paramız vardı oda gitti
Anasını satim ya @Pershing
Kanka Ruslara çok güvenmiyorum hantallar Ukrayna da öyle gen olarak kıvrak değiller zencide çok alamıyorlar malum savaş var diye153 çıktı şeref yoksunları 2 kuruş paramız vardı oda gitti
Anasını satim ya @Pershing
Fer Fecir geçmiş olsun kral @sinansrml63Hayde bol şanslar
Arkadaşlar maçın başlamasına 1 dakika kala 40.5 üst açılır ilk çeyrek hemen alırız sizide bekletmeyeyim 20:30da görüşürüz
ara kere bakıyorum kanka kazanç olursa dm den konuşuruz10 dakikaya buluşalım son adım için
Burdayız dost ins gelecek10 dakikaya buluşalım son adım için
Bol sansGelirse çekim