- 57,515
- 27,747
- 113
SaplaBC chel üste ufak bir salla kanka uzamaya kadar gidebilir bilgine
SaplaBC chel üste ufak bir salla kanka uzamaya kadar gidebilir bilgine
Oluştursun sağlamdır oKanka sen listeyi oluşturmuşsundur Dubai maçına ilk çeyrek 40.5 üstü alıcam baremi bulursam
Kanka aklım ondaydı bu Suidi geç başladı yoksa ona 156.5 üst istiyordumBC chel üste ufak bir salla kanka uzamaya kadar gidebilir bilgine
Tamam kanka 3 kişi net zaten liste yasak ben gerekli kişilere ulaşır sana özelden söylerim gönderim sağladıklarımızıKanka sen listeyi oluşturmuşsundur Dubai maçına ilk çeyrek 40.5 üstü alıcam baremi bulursam
165 e kadar üstKanka aklım ondaydı bu Suidi geç başladı yoksa ona 156.5 üst istiyordum
Öyle bir şey yok Kim o üç kişiTamam kanka 3 kişi net zaten liste yasak ben gerekli kişilere ulaşır sana özelden söylerim gönderim sağladıklarımızı
Forum kan ağlıyorForumun hali ne oldu böyle ya. Normalde yapabilirim hemen gelirdi 10 kere kanka listeyi bana ver yazardı liste hastalığı vardı adamda. Takip etmediği konuda bile son anda gelir listeyi ben yapiyim mi derdi
Kim la oForumun hali ne oldu böyle ya. Normalde yapabilirim hemen gelirdi 10 kere kanka listeyi bana ver yazardı liste hastalığı vardı adamda. Takip etmediği konuda bile son anda gelir listeyi ben yapiyim mi derdi
Dost ben listedemiyim blmiyrm smdi spordayım eve geçiyorum İnternet yok eve geçince takip ederim maci olur muTamam kanka 3 kişi net zaten liste yasak ben gerekli kişilere ulaşır sana özelden söylerim gönderim sağladıklarımızı
Kanka betcoda kalkmış bile üst şeyi 1xbette falan aktif hala165 e kadar üst
Kanka 144 oldu daha 3 dk dan fazla süre var ben 154,5 üst aldım oldu herhaldeKanka betcoda kalkmış bile üst şeyi 1xbette falan aktif hala
Kanka maç yok ki Angola basketbol var o da tamamen yazı tura Dubai Efes maçında 40.5 üst arayacağım 1,5 saat sonra@Pershing soğutmadan gönder kral
Acele etme yatarsınKanka maç yok ki Angola basketbol var o da tamamen yazı tura Dubai Efes maçında 40.5 üst arayacağım 1,5 saat sonra
Bence şuan 41.5 üst 1.88 Efes maçi 1. ÇeyrekKanka maç yok ki Angola basketbol var o da tamamen yazı tura Dubai Efes maçında 40.5 üst arayacağım 1,5 saat sonra
Aynen kral maç yoksa zorlamaKanka maç yok ki Angola basketbol var o da tamamen yazı tura Dubai Efes maçında 40.5 üst arayacağım 1,5 saat sonra