- 2,301
- 1,403
- 113
Teşekkür ederim çok sağol inşallah oynayan olmuşturtebrikler
Teşekkür ederim çok sağol inşallah oynayan olmuşturtebrikler
Sağol kanka çok çalışmıştım inceledim baya sağlam olsun kesin olsun diye emek verince böyle kazanç zevkli oluyor çalışma boşa gitmemiş emek verince zevk alıyor insanTebrikler kral
Aynen kardeşim. Emeğine değmişSağol kanka çok çalışmıştım inceledim baya sağlam olsun kesin olsun diye emek verince böyle kazanç zevkli oluyor çalışma boşa gitmemiş emek verince zevk alıyor insan
Psg chealse maçına 20 k basasım var tahminleriniz nedirDost güzel ama hayat pahalı eskiden 500 kazansam yetiyordu şimdi napsam olmuyor. Sanada çok geçmiş olsun hazırlık maçlarını çok sevmiyorum tehlikeli oluyor
Dost Psg bu kadar formdayken kupayı kazanır bahsi oynanırPsg chealse maçına 20 k basasım var tahminleriniz nedir
8 tane kedi doyurmaya ortak olmak istersen 250 tl ye ortağım : )))Dost Psg bu kadar formdayken kupayı kazanır bahsi oynanır
Dost lazım olmasa verirdim ben kedi beslemeyi çok severim rutinimdir o benim ama aklımdasın sen kaydettim ilk fırsatta atıcam8 tane kedi doyurmaya ortak olmak istersen 250 tl ye ortağım : )))
Bol şans dostumDost lazım olmasa verirdim ben kedi beslemeyi çok severim rutinimdir o benim ama aklımdasın sen kaydettim ilk fırsatta atıcam
Sanada bol şans çok teşekkür ederimBol şans dostum