Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Perabet 777 FreeSpin Deneme Bonusu. 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Arnold1980

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,126
211
63
Ya bu forum gercekten acayip bazen bi 2 saat girmiyoruz neler kaciriyoz neler bak eminim buradan yüzlerce kişi almış bide telegramda düşmüştür bu kod en az onbinlerce kişi ne diyelim yetisemedik afiyet olsun cekenlere
harbiden hee girdiğimiz zaman bişey yok girmediğimiz zaman ne olursa oluyor

Dadas30

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,964
605
113
Maşallah Cin gibisin 😈 a babucu ters giydirirsiniz:)
Cidden holiganbet de 100 tl kazancımı ödemiyip hesabımı kapattılar 5 sene önce şikayet varda dün durumu bildirdim görsel kanıt sundum bu gün aradılar hesabımı aktif ettiler ayrıca yarın gün içinde 500 TL çekilebilir bakiye yükleyecekler çekecem

asdas462

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
14
8
Kardeşm biz 9 da talep verdik alamadk alan alana herks sansa bak

Canlı destegin Özlem denk geldiyse az once kuzene uye oldum (bonus eklendi) dedi giris yapabilirsiniz dedi canlıyı sonlandirdi eklenen bisi yok yeniden baglandim bonus sona erdi dedi ( kendi uyeligime 4400 biladere 3k çektim bu arada yetmedi kuzenede cekeyim dedim kaypak özleme denk geldik 😁

Ceo1907

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,443
832
113
Üfürme bi sonraki sms bonusumuzu takipte kalın diyor allah bilir ne zaman sanki 1 saate bi daha vereceklermiş gibi sinyall veriyon 😁
Bu bonus yetişmedi diye vereceklerine göre birkaç güne atmaları lazim eğer yalan değilse yalan olmazsa bir iki güne atmaları gerekir

asdas462

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
14
8
Cidden holiganbet de 100 tl kazancımı ödemiyip hesabımı kapattılar 5 sene önce şikayet varda dün durumu bildirdim görsel kanıt sundum bu gün aradılar hesabımı aktif ettiler ayrıca yarın gün içinde 500 TL çekilebilir bakiye yükleyecekler çekecem
Geçen hafta Grandpasha 1.5k çekimi 3 saat bekletip iptal etti sitede aranma talebime dönmüyor, canli destek afk tiriplerinde şikayetvarda paylasttım ekran ss canlıya attım 5 dk sonra arıyorlar wp ulasiyorlar sitedeki destek bülbül olup dilediginiz yöntemle çekin diyor 3 dkda ödeme geliyor.😁

asdas462

Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
30
14
8
Bu bonus yetişmedi diye vereceklerine göre birkaç güne atmaları lazim eğer yalan değilse yalan olmazsa bir iki güne atmaları gerekir

Bi kaç güneyi unut knk site şu saate kadar kasayı boşalttı ne çekimler ödedi piyasada kendini hatırlatmak amaçlı gerekeni yaptı en az 3 5 ay daha boyle promosyon bekleme çoğu old kalite siteler yılda bi böyle dağıtıma çıkar perada onlardan biri zaten yaptı yapacagını 💯

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
18,433
7,758
113
Salak kafam destege sormadan 950 oynamaya devam ettim 500 e düşürdük çekim verdik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...