- 18,401
- 7,736
- 113
İnanmayanlar bi tarafınıza girer inşallah
İnanmayanlar bi tarafınıza girer inşallah
777 spini hangi oyunda ekliyor?Hayır kimlik falan istemedi numaram bile güncel değildi eski numaramı girmiştim BUNDAN SONRA BEST SİTEMDİR PERABET
Harbi öyle ama helal olsun adam kayboldu ortalıktanBu arada 55 K yı da Ödemiş site bilginiz olsun deneme bonusundan 55 K ödeyen site bankadan daha güvenilirdir benim gözümde
perabet zaten dün açılan bi site değil yılların köklü sitesiBu arada 55 K yı da Ödemiş site bilginiz olsun deneme bonusundan 55 K ödeyen site bankadan daha güvenilirdir benim gözümde
99 a düşerse seni sıraya alırYa canlıya nasıl bağlanıyor sıra saymıyor yoğunluk felan yazıyor beklesek giriyor mu paso yenileyip sır saymasını mı denk getirireceğz ?
Amq tam kullanıcı adı kıl tüy istedi yine aynı ekrana döndü99 a düşerse seni sıraya alır
Kanka 55 K vurdu adam benim gibi 13 15 değil kaybolması normalHarbi öyle ama helal olsun adam kayboldu ortalıktan
Şuan başka sitede kovalıyordurKanka 55 K vurdu adam benim gibi 13 15 değil kaybolması normal![]()
eklemddilerki 4 saat oldu canliyada giremiyom geriELİNİZİ HIZLI TUTUN BİR TG GRUBUNDA GORDUM 12 1 GİBİ KAPATACAKLAR BONUSU OYLE DİYORLAR
950 çekmiştim bunu dedi çevrim bitmemiş dir diye az daha cebirdim 550 e düştüm yine aynı hata mmAmq tam kullanıcı adı kıl tüy istedi yine aynı ekrana döndü
Çekim için bilgi belge yükledin mi ? Bende bu yazıyor
Kimlik ister yükle çek bro950 çekmiştim bunu dedi çevrim bitmemiş dir diye az daha cebirdim 550 e düştüm yine aynı hata mm