Hela vallaÇekenler bizide görsee😀😀😀😀😀🙂
İşlem sırasında dediler hala bekliyorum yarım saat olduSana verdilermi
Booll sanslar dostummm
Benxe bağlanıyorum 40 siradayim soracam bakalımİşlem sırasında dediler hala bekliyorum yarım saat oldu
siradayim şuan ve site bildiğim kadariyla sağlam boş ekranda bir süre beklersen bilgi doldurma ekraninda hemen doldurup sıraya geçCanlı DESTEGİ BİLE yok bile kolpa siteler deneme eklese ne olur
O bilgileri güncelle olayını sordum tarayıcı geçmişini silin hesabiniz aktif dedi ve herhangi bi slot oyununa giriş çıkış yapın hesabınız aktif olsun dedi girdim çıktım spin talebiniz işlem sırasında dediBenxe bağlanıyorum 40 siradayim soracam bakalım
Güle güle harca dostÇevrim tamam 1200 çekim
Ben şimdi taraciyi geçmişini dilemem siradayim vallaO bilgileri güncelle olayını sordum tarayıcı geçmişini silin hesabiniz aktif dedi ve herhangi bi slot oyununa giriş çıkış yapın hesabınız aktif olsun dedi girdim çıktım spin talebiniz işlem sırasında dedi
Aileden birine aç kanka bu fırsat kacmazÜyelik var ama şansımı deenicem
Bilgilere girip güvenlik kodunu yazıyorsun güncelle diyorsun duzeliyormusO bilgileri güncelle olayını sordum tarayıcı geçmişini silin hesabiniz aktif dedi ve herhangi bi slot oyununa giriş çıkış yapın hesabınız aktif olsun dedi girdim çıktım spin talebiniz işlem sırasında dedi
Sana zahmet bağlanınca bı sorsana kral bitmis mi devam ediyomuBen şimdi taraciyi geçmişini dilemem siradayim valla