Bende alamadım cano zamnın da 20 TL kandırdılar bugün para dağıtıyorNe ara üye olmusum yaa😔
He valla yaaBende alamadım cano zamnın da 20 TL kandırdılar bugün para dağıtıyor
Bana bi mantıklı güzel açıklama yaparmısın ne alaka site sahibi falan burda öyle insanlar varki insanı iyilik yaptığına pişman ediyolar anladın mı bende açıklama da baştan yazdım salak saçma konuşan olursa bozarım diye gına geldi artık çünkü anladın inşallahUlan konuyu açan arkadaş neden site sahibi gibi davranıyor ve ve konu açan arkadaşlara neden site sahibiymiş gibi yorum yapılıyor anlamadım gitti.
Evet ozamanda uye olup alamamistimBaşka konuda bitti yazmışlardı bunun için
hocam bu tipleri takma boşver sen iyiliğini yaptın sayende 3,5kişi bişey çekip belki borcu olan borcunu kapatır şöyle tipleri kafaya takmaBana bi mantıklı güzel açıklama yaparmısın ne alaka site sahibi falan burda öyle insanlar varki insanı iyilik yaptığına pişman ediyolar anladın mı bende açıklama da baştan yazdım salak saçma konuşan olursa bozarım diye gına geldi artık çünkü anladın inşallah
Allah razı olsun baş tacısın kral insanın ister istemez tadını kaçırıyolarhocam bu tipleri takma boşver sen iyiliğini yaptın sayende 3,5kişi bişey çekip belki borcu olan borcunu kapatır şöyle tipleri kafaya takma
sen gece aktif olma o zaman 12den sınra gelen tipleri görsen forum üyeliğini sildirirsinAllah razı olsun baş tacısın kral insanın ister istemez tadını kaçırıyolar
Oldu bana eklenecek dedi 1 saat oldu eklenmedicanlıya bağlanan oldu mu hiç
Bekliyoruz sırayı bakalım ne diyecekcanlıya bağlanan oldu mu hiç
Ümit 17:03Bu biteli çok oldu beyler
Bol şans çekersin inşallah kralBitmedi bana eklenmemisti eşimin hesabına alacaktım tekrar bağlandım kimlik doğrulaması için teyid istedi mail gönderdim tekrar talebim alindi