teşekkür ederim dostumEvet kardeşim üye olduktan sonra deskten istiyorsunuz bugüne özel deneme bonusu açmış 777 spin 1 TL den çıkan kazandın aynı oyunda 7x çevrim var
teşekkür ederim dostumEvet kardeşim üye olduktan sonra deskten istiyorsunuz bugüne özel deneme bonusu açmış 777 spin 1 TL den çıkan kazandın aynı oyunda 7x çevrim var
Yoğunluk var kankaCsnlı kapalı
Rica ederim şansın bol olsunteşekkür ederim dostum
Bugüne özel deneme bonus istiyorum de kankaTam olarak canlı destege ne yazmanız gerekiyor
Biraz bekleyin açılıyor ama hemen yazın yoksa geri gidiyorciddi ölü canlı destek![]()
Ekler kanka bol şans çekersiniz inş ben zamanın da 20 TL için üye olmuşum alamadım bari millet kazansın 😂😂Adamsın lan linkten olmadık umarım ekleme yapar adiler
Ne ara üye olmusum yaa😔
Üye olduktan sonra dektekten isteyin 1 TL den 777 spin veriyo çıkan kazancın aynı oyunda 7x çevrimi var yatırımsız çekim miktarı baya yüksekti unuttum onu bol şans boş laf edenleri bozarım şimdiden söylüyorum insanlık yapıyoruz.
Ne yapacak millet açç aççççBu siteye herkes üyedir zaten canlı kalabalık olmasını anlamıyorum millet multi açıp açıp alıyor şuan