Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Deneme Bonusu Perabet 777 FreeSpin Deneme Bonus 🔐

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,291
4,180
113

Üye olduktan sonra dektekten isteyin 1 TL den 777 spin veriyo çıkan kazancın aynı oyunda 7x çevrimi var yatırımsız çekim miktarı baya yüksekti unuttum onu bol şans boş laf edenleri bozarım şimdiden söylüyorum insanlık yapıyoruz.

mopoje

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
244
121
43

Üye olduktan sonra dektekten isteyin 1 TL den 777 spin veriyo çıkan kazancın aynı oyunda 7x çevrimi var yatırımsız çekim miktarı baya yüksekti unuttum onu bol şans boş laf edenleri bozarım şimdiden söylüyorum insanlık yapıyoruz.
İlk benden olsun o halde ..linkini bulup yazıyorsunda şartlara bakıp yazamıyor musun

Uur1903

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
171
46
28
Bana da ilgili birim kontrol ettikten sonra mesajları kontrol edin dedi yarım saat oldu hala bişe gelmedi

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,067
387
83

NET OLSUN DİYE CANLI EKLİYOR VE BELİRLİ BİR KOD YOK direk canlı destekten mi isteyeceğiz?

Mehmet1280

Biz Seninle Papazla Kız Gibiydik
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,496
1,263
113
hocam şu üye olup alan arkadaşlar kodmu yoksa linkmi iletse şu konuya kimse kimseyi rahatsız etmez boş yere herkez işini görür

martinb

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
213
17
18
özel link ileyse link atabilirmisiniz dm den

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,291
4,180
113
Sende ha bire birilerini şikayet ediyon müslim
Okuma sorunun mu var kıtmısınız lan siz açıkma yapmışım çekim miktarını bilmiyorum diye yazmışım beyin özürlüsü gelmiş şartlara bakıp yazamıyormusun diyo uğraşmasın ben yerine üye olur oynarım hesabına çekim yaparım arkadaşın

mason55

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,067
387
83
aynen arkadaşlar linkse paylaşır mısınız ? direk canlı ekliyorsa ve alan varsa net şekilde n eyapmamız lazım söler misiniz

Müslüm75

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,291
4,180
113
NET OLSUN DİYE CANLI EKLİYOR VE BELİRLİ BİR KOD YOK direk canlı destekten mi isteyeceğiz?
Evet kardeşim üye olduktan sonra deskten istiyorsunuz bugüne özel deneme bonusu açmış 777 spin 1 TL den çıkan kazandın aynı oyunda 7x çevrim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...