- 7,291
- 4,180
- 113
Üye olduktan sonra dektekten isteyin 1 TL den 777 spin veriyo çıkan kazancın aynı oyunda 7x çevrimi var yatırımsız çekim miktarı baya yüksekti unuttum onu bol şans boş laf edenleri bozarım şimdiden söylüyorum insanlık yapıyoruz.
Başka konuda bitti yazmışlardı bunun için
Üye olduktan sonra dektekten isteyin 1 TL den 777 spin veriyo çıkan kazancın aynı oyunda 7x çevrimi var yatırımsız çekim miktarı baya yüksekti unuttum onu bol şans boş laf edenleri bozarım şimdiden söylüyorum insanlık yapıyoruz.
İlk benden olsun o halde ..linkini bulup yazıyorsunda şartlara bakıp yazamıyor musun
Devam ediyormuş kanka öyle diyolarBaşka konuda bitti yazmışlardı bunun için
TeşekkürlerDevam ediyormuş kanka öyle diyolar
Deneme bonus güzel kardeşim deneme bonususanırım deneme bonusu değilmiş kodmuş
2dk önce canlı ile konuşuyordum deneme bonusu yok dediDeneme bonus güzel kardeşim deneme bonusu
Bilmiyorum kod kısmında devam ediyor dediler oraya da konu uzamasın diye konu açtım kardeşim2dk önce canlı ile konuşuyordum deneme bonusu yok dedi
NET OLSUN DİYE CANLI EKLİYOR VE BELİRLİ BİR KOD YOK direk canlı destekten mi isteyeceğiz?
Okuma sorunun mu var kıtmısınız lan siz açıkma yapmışım çekim miktarını bilmiyorum diye yazmışım beyin özürlüsü gelmiş şartlara bakıp yazamıyormusun diyo uğraşmasın ben yerine üye olur oynarım hesabına çekim yaparım arkadaşınSende ha bire birilerini şikayet ediyon müslim
Evet kardeşim üye olduktan sonra deskten istiyorsunuz bugüne özel deneme bonusu açmış 777 spin 1 TL den çıkan kazandın aynı oyunda 7x çevrim varNET OLSUN DİYE CANLI EKLİYOR VE BELİRLİ BİR KOD YOK direk canlı destekten mi isteyeceğiz?