Canlı desteğe yaz düzeltiyor bende öyle yaptim duzeltiKasa 3k oldu sildiler bakiyeyi saonra siteden attılar giremiyorum artık ödeme yaptı diyen arkadaşlarq şaşırdım
Banada yaptı walla ödemeKasa 3k oldu sildiler bakiyeyi saonra siteden attılar giremiyorum artık ödeme yaptı diyen arkadaşlarq şaşırdım
Ben aldım bakiye 9000 TL yaptımKanka solda 3 çizgiye bas bonus talep var ordan alacaksın
kanka paylaştığımda 100dü sonradan 200 oldu bende düzenledim zaten sonradanYorumlarda yatırım 100 TL yazılmış promosyonda 200 TL yazıyor. Yatırım miktarını mı değiştirdiler. 1000 i geçtim sorayım dedim
Ekli dosyayı görüntüle 793784
Öyle olmuş dansözlük yapmış site. 100 ü bulamıyoruz şimdi 200 bul 😆 bulabilirsen.kanka paylaştığımda 100dü sonradan 200 oldu bende düzenledim zaten sonradan
Kanka attığın saatlerde fark var o nasıl olacak ?
3:19 da işleme alınmış 15:24 de gelmiş adama işte. Sitenin saati 12 saat dilimine güncellenmiş 24 saat diliminde değil .Kanka attığın saatlerde fark var o nasıl olacak ?
Sana okuma yazmayı öğreten kişiye ben ... AnladinKanka attığın saatlerde fark var o nasıl olacak ?
Yok kanka ödeme geldi 10 dakika banaAğa 200 zar zor buldum yatırdım onuda çevirdim. 1000 TL çekiyorum güncelleme var sonra deneyiniz diyorlar 🤣 katakulleye mı geldim acaba
Ekli dosyayı görüntüle 793858
30 dakikayı geçti hâlâ güncelleme var diyorlar ne zaman düzelir süre vermiyorlar. Bakalım işin sonu ne olacakYok kanka ödeme geldi 10 dakika bana
Bonus çok iyi gençler1- Promosyon yeni üyeler için geçerlidir.
2- Freespin’ler ‘’ ’Pragmatic Play’’ sağlayıcısına ait ''Sweet Bonanza, Gates of Olympus, Starlight Princess" oyununda geçerlidir.
3- Her üye bu promosyondan bir (1) kez faydalanabilir. Geçersiz (sahte) bilgilerle hesap açılıp kampanyadan yararlanılması durumunda kazancınız geçersiz sayılacaktır.
4- Promosyon kapsamında hesabınıza 1 ₺ değerinde 200 freespin eklenecektir.
5- Freespin kazancınızın 1 katı kadar slot oyunlarında çevrim yaptıktan sonra, minimum 200 TL yatırım yapıp, yatırımınızın anapara çevrimini tamamladıktan sonra minimum 250 TL maksimum 1.000 TL çekim yapabilirsiniz.
6- Eklenen freespin ile maksimum 1.000 TL çekim yapabilirsiniz.
7- Eklenen freespin geçerlilik süresi 24 saattir.
8- Promosyondan faydalanmak için SMS ile güvenli giriş seçeneğini aktif etmeniz gerekmektedir.
9- Tüm bonuslarda Bonus Genel Şartları geçerlidir.
Ben yatırdım 2 saat sonra ödedi. Deneme kazancını 1 kat cevireceksin ama unutmaBeyler yatırım yapılır mı bişey söyleyin son 200 para var
Reis peki kasa 4k şuan düz 200 yatırıp tek kat çevirip 1000 TL mi çekeyimBen yatırdım 2 saat sonra ödedi. Deneme kazancını 1 kat cevireceksin ama unutma