- 9,303
- 3,184
- 113
ilk kupon geldi ikincide gelmek üzere takip yok kendim devam ediyorum iyi akşamlar
Gardasim bol sansss canını yedigimilk kupon geldi ikincide gelmek üzere takip yok kendim devam ediyorum iyi akşamlar
sagolasın abi gelirse roll açtırcam sana kendim devam ediyorum gelirse yazarım sanaGardasim bol sansss canını yedigim
Herkes zengin sanırımilk kupon geldi ikincide gelmek üzere takip yok kendim devam ediyorum iyi akşamlar
Daim olsun gardasligim inşallah kazanirsin🧿sagolasın abi gelirse roll açtırcam sana kendim devam ediyorum gelirse yazarım sana
kkkonu kalabalıgı olmasın artık rolleri burda yapacagım
Nasıl gidiyo.kuponlar Talha ☺☺sagolasın abi gelirse roll açtırcam sana kendim devam ediyorum gelirse yazarım sana
Talha ben bol şans demişim kazanacaksın tabiki de kardeşim senden bişey istediğim yok zaten sadece mutlu olurum şansın daim olsun 🤣🤣ilk kupon geldi ikincide gelmek üzere takip yok kendim devam ediyorum iyi akşamlar
iban yollaTalha ben bol şans demişim kazanacaksın tabiki de kardeşim senden bişey istediğim yok zaten sadece mutlu olurum şansın daim olsun 🤣🤣
Sen Adağğğmsın kesene bereket gardaş 🖖iban yolla![]()
3 saat maalesef dun swenger 3 saat te anca çekimi geldison kupon sonuclanmadı saat 12de boyle oluyor umarım @İkasbet Destek ılk cekımımı hızlı yollar![]()
Bende dedim erhan neden yok amq burada ahahaha3 saat maalesef dun swenger 3 saat te anca çekimi geldi
3 saat ne la3 saat maalesef dun swenger 3 saat te anca çekimi geldi
sor bakayım canlı desteğe yatırım ve çekim işlemleri bu kadar uzun sürüyormuymuş ?son kupon sonuclanmadı saat 12de boyle oluyor umarım @İkasbet Destek ılk cekımımı hızlı yollar![]()
Baska konudaydik anca yetiştik buraya kanka puahaBende dedim erhan neden yok amq burada ahahaha
Sürmez o kadar dün akşam arkadaş becerdi 2000 atıp 14 küsür çekti 17 dk da gönderdiler havale ile3 saat ne la
Dun adamin cekimi 1 defa da iptal oldu hemen hemen 3 saat surdu dun belki bugün kaç dakika gelir bilinmez dost3 saat ne la
ben paratimden verdim paratim daha hızlıdır havaledenSürmez o kadar dün akşam arkadaş becerdi 2000 atıp 14 küsür çekti 17 dk da gönderdiler havale ile