- 2,439
- 686
- 113
Tekrardan geçmiş olsunbenim yerime sinan devam edecek ben hastaneye gidiyom reis
Tekrardan geçmiş olsunbenim yerime sinan devam edecek ben hastaneye gidiyom reis
Burdan edek yenileri gelir neden biz yokuz der falanistersen burdan devam et istersen kendi konundan sana kalmıs
geçmiş olsun sinanı takipleyek o zamanbenim yerime sinan devam edecek ben hastaneye gidiyom reis
Bencede takiple batmayak 😂😂geçmiş olsun sinanı takipleyek o zaman
goiasda hala gol olmadıBencede takiple batmayak 😂😂
Neden biz yokuzBurdan edek yenileri gelir neden biz yokuz der falan
Burasi + kashima vardi sanirim ama kayboldu nerdebu mac gelirse liste
@qguzh4nn0
@sinansrml63
@bahyettin
@Hyper28
roll devamında sorun cıkmasın burda kalsın
Onun ben MK 35 den sonra atar ibnelergoiasda hala gol olmadı![]()
şu goiasta gol attır demin zlottan 4000 yap 400 çek aldım buna bastım@sinansrml63 2 adımda parayı 2 bin yapıyorsun kardesm hadi bekliyorm 😂😂
Hemen attırıyorm bekle kardo 😂😂şu goiasta gol attır demin zlottan 4000 yap 400 çek aldım buna bastım![]()
reis emarım var benım rollu sinan tamamlayacak kusura bakma listede belli@peatsx dost yazmistm.sana özelden cevap. Vermedin çekim.icin
Tamam eyvallahreis emarım var benım rollu sinan tamamlayacak kusura bakma listede belli
Geçmiş olan tekrardan kardesmreis emarım var benım rollu sinan tamamlayacak kusura bakma listede belli
Bu gois tam skeci ocklarişu goiasta gol attır demin zlottan 4000 yap 400 çek aldım buna bastım![]()