- 9,321
- 3,186
- 113
hedef 3 adım basarılı olursak kazancın yarısı dagıtım olcaktır bol sans
Bolsnans rolde başarılı olani dövüyorlar herhal herkes bu ara fena batıyor dosthedef 3 adım basarılı olursak kazancın yarısı dagıtım olcaktır bol sans
Bolsans canohedef 3 adım basarılı olursak kazancın yarısı dagıtım olcaktır bol sans
Bol şans dosthedef 3 adım basarılı olursak kazancın yarısı dagıtım olcaktır bol sans
dun takıp olmadı ılk adımdan sonra ıptal ettım guzel kazanc sagladım 2 3 kendıme bısey aldım yıne sıfıra yakınızBolsnans rolde başarılı olani dövüyorlar herhal herkes bu ara fena batıyor dost
Tek şans dileyende bendm.ama talhacmmdun takıp olmadı ılk adımdan sonra ıptal ettım guzel kazanc sagladım 2 3 kendıme bısey aldım yıne sıfıra yakınız![]()
Valla benimde ole oluyor artık rol yapmasam arka planda oynasam bile bazen alıyorum gün bitmeden geri veriyorum artık para tutamıyoruz artık elimizdedun takıp olmadı ılk adımdan sonra ıptal ettım guzel kazanc sagladım 2 3 kendıme bısey aldım yıne sıfıra yakınız![]()
tutamıcam dıye siteye vercegıme kendıme bısey alayım dedım ısın sonunda oraya gidiyor paraValla benimde ole oluyor artık rol yapmasam arka planda oynasam bile bazen alıyorum gün bitmeden geri veriyorum artık para tutamıyoruz artık elimizde
Bol şanshedef 3 adım basarılı olursak kazancın yarısı dagıtım olcaktır bol sans
herkes diledi takip sıfırdı ben takibe gore veririm bana yakın olursun olmazsın takıp olursa verırımTek şans dileyende bendm.ama talhacmm
Valla ole yapiyorsan çok iyi keske bende o şekilde harcama yapsamtutamıcam dıye siteye vercegıme kendıme bısey alayım dedım ısın sonunda oraya gidiyor para
Ben para ver mı dedim smdi anlamadm ?herkes diledi takip sıfırdı ben takibe gore veririm bana yakın olursun olmazsın takıp olursa verırım
demedın ima ettin tek şans dileyen bendim ama demek onu ima etmek para istedigini soylemıyorum ama olay roll actırmak orda para istemek degil kalp kırmak istemiyorumBen para ver mı dedim smdi anlamadm ?
Mac zora girmiş ya