- 9,361
- 3,209
- 113
kayıptan bıseyler yaparsam devam ederm
kayıptan güzel katlarsın sen katlayıp gelkayıptan bıseyler yaparsam devam ederm
10 orana sıkcam tutarsa gelirimkayıptan güzel katlarsın sen katlayıp gel
1v5 el almakla aynı hadi bol şanslar ses kasmaya dikkat et10 orana sıkcam tutarsa gelirim
bende rahatta kal1v5 el almakla aynı hadi bol şanslar ses kasmaya dikkat et![]()
betco guncellemeden vermedı kayıp bonusunu bende onu beklıyom
holimi bu
evet sıkıntı var holidede şuan havaledeholimi bu
ozel oranlardan dolayı olabılırevet sıkıntı var holidede şuan havalede
Zaten bilmiyorum sıfır ilerleme betcoda neyi guncelliyorlar okadar sacmaki sebepleribetco guncellemeden vermedı kayıp bonusunu bende onu beklıyom
yüklü oynasam 1xbette oynarımda betcoda bonus vs. daha bolZaten bilmiyorum sıfır ilerleme betcoda neyi guncelliyorlar okadar sacmaki sebepleri
bonusları bol da betcoların hepsi merdiven altı siteyüklü oynasam 1xbette oynarımda betcoda bonus vs. daha bol
vbette yemeyiz yabonusları bol da betcoların hepsi merdiven altı site4-5 milyon kazansan bala g*te account blocked çekersin girişte
![]()
onu bilemem hiç yatırımım yok oraya, seka ve holi jojoda takılıyorum ben slot oynayacağım zaman grandda oynuyorum, everylerinde slotları leşvbette yemeyiz ya
grandda sıkıntılı site bence ne yapacagı bellı bı site degılonu bilemem hiç yatırımım yok oraya, seka ve holi jojoda takılıyorum ben slot oynayacağım zaman grandda oynuyorum, everylerinde slotları leş
Knk saçma hep güncelleme ama gelişme sıfır ilerleme sıfıryüklü oynasam 1xbette oynarımda betcoda bonus vs. daha bol
valla aralarında everyden yüksek çekmedim ama tek şuan seka grupa güvenirim 890k yı tek seferde 30dk da yolladılar yok 100k 100k çekin yok şöyle yapın demediler çekim verdim 30 dakikada hesaba yansıdıgrandda sıkıntılı site bence ne yapacagı bellı bı site degıl