- 9,317
- 3,186
- 113
gıdebıldıgımız yere kadar gideriz çekim olursa takip edenlere paratimden 2 3kişiye kazanca göre atarım herkese bol şans
Haydi bol sans dost vur gelgıdebıldıgımız yere kadar gideriz çekim olursa takip edenlere paratimden 2 3kişiye kazanca göre atarım herkese bol şans
Haydi bol sans dost vur gelgıdebıldıgımız yere kadar gideriz çekim olursa takip edenlere paratimden 2 3kişiye kazanca göre atarım herkese bol şans
Bol şans dostgıdebıldıgımız yere kadar gideriz çekim olursa takip edenlere paratimden 2 3kişiye kazanca göre atarım herkese bol şans
Bolşans renktaş hedef fazla olmasın 10k bence gayet makulzgıdebıldıgımız yere kadar gideriz çekim olursa takip edenlere paratimden 2 3kişiye kazanca göre atarım herkese bol şans
sıkıntı yok kayıp olmazsa devam ettiğimiz yerden takip edersin1 saate isim bitiyor yoksa seve seve takip ederdik
10a kadar cıkmayızBolşans renktaş hedef fazla olmasın 10k bence gayet makulz
Gel dost sigara lazım1 saate isim bitiyor yoksa seve seve takip ederdik
O zaman dost en iyisi 1k yap 500 dağıt en temizi10a kadar cıkmayız
400 le 10 kBolşans renktaş hedef fazla olmasın 10k bence gayet makulz
mınımum 3 adım yaparımO zaman dost en iyisi 1k yap 500 dağıt en temizi
Kredi kartında 2 k var nasıl nakite ceviririz dostO zaman dost en iyisi 1k yap 500 dağıt en temizi
sana bılşans dost ben takipçi değilimmınımum 3 adım yaparım
Ciddiysen hemen dm den göstereyimKredi kartında 2 k var nasıl nakite ceviririz dost
Valla bakCiddiysen hemen dm den göstereyim
Brocan bol şansgıdebıldıgımız yere kadar gideriz çekim olursa takip edenlere paratimden 2 3kişiye kazanca göre atarım herkese bol şans
Dm yazValla bak
Alikefal muz lazım değil mi skdjjdjBol sans umarim hedefe varirsin