- 14,317
- 7,219
- 113
Hocam beni bilen bilir güzel bişi gelirse açar dağıtırımroll acmanıza gerek yok listedeki dostlar
Hocam beni bilen bilir güzel bişi gelirse açar dağıtırımroll acmanıza gerek yok listedeki dostlar
Öyle gözüküyo 😁Tüpçüye mi
Roll açacağım bende dost nasıl ilk adimda kaybettiğimi cümle alem görsün.roll acmanıza gerek yok listedeki dostlar
Hocam bu övgülere ibanı sallayalım özelden belli ki ne var ne yok dona kadar verirsin bizeDargınlıklar küskünlüğümüz olur her daim birileriyle tez canliyiz kizar köpürürüz bir an da ama Enişte ve Metin hocam harbiden sabırlı ve düşmanına bile mertçe yaklaşan adamlardır vesselam. Hocalık vasfı bizde lafta onlarda gerçektir.
Ben acarım sorun dehıl kankamroll acmanıza gerek yok listedeki dostlar
isteyen açsın istemeyen açmasın kafanıza gore para gelsinde biRoll açacağım bende dost nasıl ilk adimda kaybettiğimi cümle alem görsün.
YapmaaaaRoll açacağım bende dost nasıl ilk adimda kaybettiğimi cümle alem görsün.
En fazla legal siteye yatirabiliriz zaten nasil roll acilsin gffroll acmanıza gerek yok listedeki dostlar
Tesbih, takke ve iki adette yünlü çorap var Eniştem.Hocam bu övgülere ibanı sallayalım özelden belli ki ne var ne yok dona kadar verirsin bize
Güçlerimizi birleştirip 🤣En fazla legal siteye yatirabiliriz zaten nasil roll acilsin gff
Acarım kankaisteyen açsın istemeyen açmasın kafanıza gore para gelsinde bi
Metin slotta bu sıra iyi çeviriyor hocamTesbih, takke ve iki adette yünlü çorap var Eniştem.
Viskiden düşmüşüz 🤣Hocam beni bilen bilir güzel bişi gelirse açar dağıtırımarada 4 bira paramı bırakıtım kendime yeter 😁
Metin Hocam kutsal olimposun dedesi ile yarışa girmiş sonunda zeus dinine dönecek diye korkuyorum.Metin slotta bu sıra iyi çeviriyor hocam
Fakirliğin gözü kör olsun 😁Viskiden düşmüşüz 🤣
Üfleyeyim miRoll açacağım bende dost nasıl ilk adimda kaybettiğimi cümle alem görsün.
Tüpçü 😄Yatırsan çekimde yüksek tutar istiyor bu sefer sıkıntı kripto atsan 48 saat diyor yatırım yapmak için