- 11,300
- 2,077
- 113
17
Bol şans
Acandan ziyade takip edenlere şaşırıyorum biz de para yokken takip ediyoruz şuanda mesela para yok sıfır ama kalkıp tek adımı 2 saat sürecek bı rolü takip etmem aqYazık valla bu kadar uzun rolu nasil yapıyorlar anlamış değilim puaha
Bir padişah tebaasi ile eşit olamaz zinhar. Padişahım çok yaşa.Ne kralı hocam Müslümanlıkta herkes eşittir
Ayıp ediyosun, etmeAdamlar 2 saattir mamoste nin rolünü takip ediyorlar adam daha 1.adimda 🤣
Valla bende nba oynarken rol aciyordum da benim de uzun sürüyordu nba 1 peri bile 1 saatten uzun sürüyor o yuzden rol açmaktan vazgeçtim dostAcandan ziyade takip edenlere şaşırıyorum biz de para yokken takip ediyoruz şuanda mesela para yok sıfır ama kalkıp tek adımı 2 saat sürecek bı rolü takip etmem aq
Baktım yatmış kupon, geçmiş olsunlar dilenmiş, millet dağılmış kimse kalmamış meydandaHele bi bakıp geleyim dost.
Buraya gelebilirler ordan transfer olup😅Baktım yatmış kupon, geçmiş olsunlar dilenmiş, millet dağılmış kimse kalmamış meydanda
oda 2 dk ıcınde costular bıanda nolduysa artıkFrebet zora girdi bayanlar coştu 26
Töbeeee. Konuşmıcam..Baktım yatmış kupon, geçmiş olsunlar dilenmiş, millet dağılmış kimse kalmamış meydanda
Bu her türlü gelir de hedef ne noldu ben anlamadım 😀Ekli dosyayı görüntüle 887300
aldıgım gibi sayı attılar
Arkadaşim lafı nasıl anlıyorsun sen. Gönül isterki kimse yatmasın herkes kazansın. Ama olmuyor işte. Kötü birsey mi dedik. Hayret birseysin vallahi.Töbeeee. Konuşmıcam..
Eşrefin roll 12 saat sürüyor dost sakın yolun düşmesinAcandan ziyade takip edenlere şaşırıyorum biz de para yokken takip ediyoruz şuanda mesela para yok sıfır ama kalkıp tek adımı 2 saat sürecek bı rolü takip etmem aq