- 18,044
- 12,913
- 113
Vermek caiz değildir zaten dost. Allah verenlerin şerrinden muhafaza eylesin cümlemizi.Vermez 😁
Vermek caiz değildir zaten dost. Allah verenlerin şerrinden muhafaza eylesin cümlemizi.Vermez 😁
Liste deme adminler kızıyo 😁dost bu olursa cekım verip yatarım @Malatyali44 baştan sona kadar burda olanları listeleme şansın varmı
Evet zor ve kutsal bir gorev verdin. Hemen baştan sona kadar bakayım. Sıralamayı yapayimdost bu olursa cekım verip yatarım @Malatyali44 baştan sona kadar burda olanları listeleme şansın varmı
Tam 2 gün önce kavga edecek adamı bulmuşuz 😁Evet zor ve kutsal bir gorev verdin. Hemen baştan sona kadar bakayım. Sıralamayı yapayim
SahuruNeyi bekliyoruz ulaaa
@EşrefTEK80 12 saat calısma yemek yok yol yok sıgorta yokNeyi bekliyoruz ulaaa
Neyi sayı yon aq
Yaktım seni şimdi kozlar elime geçti. 😂 😂Tam 2 gün önce kavga edecek adamı bulmuşuz 😁
Ben başta ve sonda varım yetmez mi canım 😍🤣🤣🤣dost bu olursa cekım verip yatarım @Malatyali44 baştan sona kadar burda olanları listeleme şansın varmı
Takip ettin mi aq@EşrefTEK80 12 saat calısma yemek yok yol yok sıgorta yok
Vermek caiz değildir zaten dost. Allah verenlerin şerrinden muhafaza eylesin cümlemizi.Yaktım seni şimdi kozlar elime geçti. 😂 😂