- 6,913
- 4,716
- 113
Beyler yakınımda doviz burosu yok kuyumcularin da hepsi kapali neresi bozabilir buyuk marketler falan bozuyor mu
								Atm lere bak bazi atmlerde chancge döviz etiketi vardır iş bankası, deniz ve garanti gibi ancak mahalle aralarındaki yol üstü atmlerde çok bulamazsın daha merkezi yerlere bakmalısınBeyler yakınımda doviz burosu yok kuyumcularin da hepsi kapali neresi bozabilir buyuk marketler falan bozuyor mu
Bizim köyde bakkal bile bozuyor gir bakkala boz eğer yüklü bozmayacaksanBeyler yakınımda doviz burosu yok kuyumcularin da hepsi kapali neresi bozabilir buyuk marketler falan bozuyor mu
Bir tane doviz hesabi aciyosun actigin bankanin atmsinden dovizi hesabina yatirip mobil bankacilikla bozup normal hesabina alip parayi cekiyosunBeyler yakınımda doviz burosu yok kuyumcularin da hepsi kapali neresi bozabilir buyuk marketler falan bozuyor mu
Zaten bildiğim kadarıyla hafta sonu döviz büroları açık değilBir tane doviz hesabi aciyosun actigin bankanin atmsinden dovizi hesabina yatirip mobil bankacilikla bozup normal hesabina alip parayi cekiyosun
Bozucaği dovizci altinkaynaklar degilde normal dovizciyse fazla bi zarari olmaz dovizcilerde aliyo karini netten cikan rakamlara bozmuyolar zatenZaten bildiğim kadarıyla hafta sonu döviz büroları açık değil
Her türlü biraz zararla bozulacak
Bankadan bozdurmasi mantıklı miktar yüksekse yarın bozdurmasi daha makbul
Nekadar bozacak dostBuradaki atmlere baktim hicbirinde doviz secenegi yok euro hesabim var acaba oradan yatirimca kabul eder mi biliyor musunuz
kardes yakınında awm varsa awm ıcinde kuyumcu ve dövizciler vardır mutlakaBuradaki atmlere baktim hicbirinde doviz secenegi yok euro hesabim var acaba oradan yatirimca kabul eder mi biliyor musunuz
100 euro tost çok degilNekadar bozacak dost
Valla ben oyle yapiyorum sorun olmadi su ana kadar denersin atm sorun cikarir mesuliyet kabul etmem ama ben cok yatirdim oyle bozup cektimBuradaki atmlere baktim hicbirinde doviz secenegi yok euro hesabim var acaba oradan yatirimca kabul eder mi biliyor musunuz
Garanti Bankası ATM Su ya da hesabın varsa döviz kabul ediyor ATM. İsbankta kabul ediyorBeyler yakınımda doviz burosu yok kuyumcularin da hepsi kapali neresi bozabilir buyuk marketler falan bozuyor mu
Marketlerde bakkallarada bozarlar ben eskiden bozuyordum hoş ozaman kur dusukdu ama farketmez zincir marketlere girmede diğerleri bozacaktır tekelcide bozar100 euro tost çok degil
İddaa bayisi bile bozarBeyler yakınımda doviz burosu yok kuyumcularin da hepsi kapali neresi bozabilir buyuk marketler falan bozuyor mu